today-is-a-good-day

El reboot de ‘Hellboy’ arriba a les pantalles

- Advertisement -

Hellboy és un personatge de ficció creat l’any 1994 per Mike Mignola. Es tracta d’un dimoni, amb aparença força humana, criat per un professor i entrenat per combatre contra forces del mal i paranormals, dins l’Oficina d’Investigació i Defensa Paranormal. L’any 2004, Guillermo del Toro va portar a la gran pantalla la primera adaptació d’aquest còmic, amb l’actor Ron Perlman en el paper protagonista. Fa uns mesos es va fer oficial la gravació d’un reboot, aquest cop dirigit per Neil Marshall (Westworld) i protagonitzat per David Harbour (Stranger Things). 

La data que va marcar la productora per estrenar el film és el proper 17 de maig del 2019 mentre que el títol del film és Hellboy: rise of the blood queen. Com hem dit Harbour és l’encarregat de donar vida al personatge protagonista i, se sap, que compta amb la companyia d’Ian McShane i la de Milla Jovovich en el paper de la malvada Reina de Sang. Aquest últim es tracta d’un personatge recorrent en l’obra de Mike Mignola, així que caldrà esperar per veure quin dels enfrontaments es trasllada a la gran pantalla. Per ara es pot gaudir d’aquest nou tràiler:

- Advertisement -

- Advertisement -

La historia se centra en l’Agencia per a la Investigació i Defensa Paranormal (AIDP) que encomana a Hellboy la feina d’acabar amb un esperit ancestral: Nimue, coneguda com “La Reina de la Sang”. Nimue va ser l’amant del mateix Merlín durant el regnat del Rei Artur d’ell va aprendre els encanteris que la van conduir a ser una de les bruixes més poderoses. Però la bogeria es va apodera d’ella i va empresonar al mag per sempre. Fa segles van aconseguir acabar amb aquesta malvada, enterrant-la profundament, però ha tornat d’entre els morts amb la intenció de destruir a la humanitat amb la seva màgia negra.

reboot hellboy

En un principi la idea era que aquesta nova pel·lícula continués la trama de les seves dues predecessores però quan Marshall es va unir al projecte van decidir reiniciar la saga. Mignola ho explicava en una entrevista, “és meravellós tenir un altre director. És meravellós tenir un altre camí al qual poder portar aquest material i donar-li un altre aprenentatge“. La intenció de l’equip és donar-li una atmosfera més fosca a la pel·lícula per tal d’aconseguir una qualificació R, seguint l’exemple d’altres films com Deadpool o Logan.

Aquesta és la primera imatge oficial que es va conèixer d’en Harbour, caracteritzat com a Hellboy

reboot hellboy

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents