Pikachu es converteix en detectiu Pikachu es converteix en detectiu
El film arriba a les pantalles el proper 10 de maig també en català Pikachu es converteix en detectiu

La pel·lícula Pokémon Detective Pikachu és l’adaptació del videojoc sota el mateix títol llançat per a la consola portàtil Nintendo 3DS. Està destinada a ser una de les pel·lícules més populars de l’any a causa de la gran quantitat de públic seguidor dels monstres de butxaca. De fet, Warner Bros i Legendary Pictures, els quals produeixen la cinta, ja es estan estudiant i preparant diversos spin-off o seqüeles amb les quals podran fer continuar la saga en mitjans com el cinema i la televisió. D’aquesta manera es continuaria amb la combinació d’actors reals amb personatges generats per ordinador, CGI, malgrat que no es descarta l’anime o alguna possible adaptació a alguna plataforma streaming.

Si aquesta informació fos correcta, el proper spin-off estaria centrat en el Pokémon Mewtwo, la criatura alterada i creada genèticament dins l’univers del videojoc original de Game Freak i podria tenir aparició dins Detective Pikachu. També caldrà esperar els resultats a taquilla a nivell mundial, per tal de donar llum verda a aquests i altres projectes que les dues productores tenen entre mans.

La història se centra en la misteriosa desaparició del gran detectiu privat Harry Goodman. El seu fill de 21 anys decideix esbrinar què li ha passat. A la investigació l’ajuda l’antic company Pokemon de Harry, el Detectiu Pikachu, una adorable i ocurrent criatura. Tim i Pikachu s’adonen que poden comunicar-se i uneixen forces en l’aventura. Mentre busquen pistes als carrers de Ryme City, a la qual conviuen humans i Pokemons, descobreixen un complot impactant que podria destruir la convivència pacífica i amenaçar tot l’univers Pokemon.  

El film està protagonitzat per Ryan Reynolds (el qual posarà veu i rostre a Pikachu), mentre que el jove Tim Goodman està interpretat per Justice Smit. S’acaba d’estrenar un nou tràiler i està previst que arribi a les pantalles el proper 10 de maig. Al nou avançament mostra nous detalls i Pokémons com Grandbull, Mr. Mine, Psyduck, Charizard, Eevee, Bulbasaur, Snubbull, entre d’altres. Per cert, Pikachu també parlarà català al cinema en aquesta nova versió en imatge real. 

També es va estrenar un anunci per a televisió als EUA, el qual va sortir a la llum durant la retransmissió d’un partit de la NFC. Es pot veure a continuació:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*