today-is-a-good-day

‘Altered Carbon 2’: nous cossos i nous casos

- Advertisement -

Netflix és una màquina de produir que no satura mai. Si un dels seus productes té èxit de seguida s’encarregarà de desenvolupar una nova temporada. Aquest és el cas de la sèrie Altered Carbon, la qual va guanyar ràpidament molt seguidors que es van quedar amb ganes d’una segona part. Ara bé, el seu creador va donar-los una alegria quan va anunciar que la ficció comptarà amb 5 temporades. La 2a temporada ja està disponible des del 27 de febrer i és una molt bona opció per a fer una marató en dies de confinament.

Es desenvolupa a meitat del segle XXV, una època on les persones ja no moren tècnicament, sinó que les seves ments i consciències són transferides d’un cos a un altre. Es tracta de l’adaptació de la novel·la de Richard Morgan que se centra en la història de Takeshi Kovacs, un detectiu que es troba embolicat en una enorme conspiració, 500 anys al futur i enmig d’un món cyberpunk.

- Advertisement -

- Advertisement -

Després d’un any d’espera, s’han desvetllat les primeres novetats la més rellevant és que el protagonista Kovacs tornarà a canviar de funda en aquesta nova temporada i serà interpretat per l’actor Anthony Mackie, conegut per interpretar al superheroi Falcon a l’univers cinematogràfic de Marvel, el qual substituirà Joel Kinnaman. A ell s’hi uneixen els actors Simone Missick, Dina Shihabi, Torben Liebrecht, James Saito, Renée Elise Goldsberry i Chris Conner. Alguns d’ells, com Conner o Goldsberry, ja van formar part de l’elenc de la primera temporada d’Altered Carbon.

https://youtu.be/_MzbLQBeR9Y

La sèrie thriller d’acció i suspens va arribar el 2018 a la plataforma i durant 10 capítols de 60 minuts de durada va seguir la història d’un mercenari que va morir de forma violenta, però que és introduït en un nou “esclau” (humans que es venen com a recanvis de cossos) per complir amb l’objectiu de resoldre el misteri de l’assassinat de l’home més ric del món.

Per ara, com veieu, es pot gaudir d’un primer teaser tràiler que ha presentat Netflix, malgrat que es desconeix la sinopsis dels nous capítols, el que es va confirmar és que mai es produiria una preqüela, ja que perdria l’essència original. Per altra banda, existeixen dues novel·les que podrien ser adaptades a la història de Kovacs a la televisió: Broken Angels i Woken Furies.  

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents