El veterinari nou escenari de temors El veterinari nou escenari de temors
'The secret life of pets 2' arribarà a cines el 9 d'agost d'enguany El veterinari nou escenari de temors

La primera entrega de The Secret Life of Pets (Mascotes) va estrenar-se al 2016 amb un èxit rotund a taquilla, ja que va recaptar 875 milions de dòlars a tot el món. Després de 3 anys arribarà una seqüela on les mascotes d’Illumination Entertaintment s’hauran d’enfrontar al seu pitjor malson: el veterinari.

El film compta amb Chris Renaud com a director, el qual ja té molta experiència en la companyia després d’haver dirigit l’anterior entrega i, a més, encarregar-se de les dues pel·lícules de Despicable Me i The Lorax. Mentre que el guió recau sobre Ken Daurio, Brian Lynch i Cinco Paul i Universal Pictures s’encarrega de les tasques de producció.

Està previst que la segona entrega arribi a les pantalles el proper estiu, concretament el 9 d’agost del 2019. A continuació, es pot veure el primer avançament que deixa entreveure que seguirà les aventures dels protagonistes de l’anterior film amb tocs de comèdia i girs dramàtics ja que haruan d’enfrontar-se als seus pitjors temors:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*