‘Joc de Trons’: és el moment de l’última guerra ‘Joc de Trons’: és el moment de l’última guerra
El 14 d'abril comença l'última i esperada temporada de la sèrie més global de la TV ‘Joc de Trons’: és el moment de l’última guerra

La popular sèrie de televisió Game of Thrones, basada en la novel·la d’en George R. R. Martin, tancarà la seva història a la temporada 8. Tot i que no s’han donat encara gaires detalls això és tot el que se sap fins ara sobre la sèrie que va començar l’any 2011 i ha revolucionat la televisió. La novetat més interessant són les imatges de metratge que HBO ha mostrat als tràilers i la data d’estrena (que ja sabíem des de feia mesos). L’última gran batalla es lliurarà a partir del 14 d’abril i sembla ser que serà la de l’unitat… Tots contra els caminants de la nit!  

Aquesta data és deguda a què el rodatge i la fase de post-producció dels nous capítols han tardat més de l’habitual, amb l’objectiu de produir una darrera temporada a l’alçada de les expectatives. Aquesta temporada es podrà veure tant  HBO Espanya com a Movistar+. A més per allò de Winter is coming es va haver de rodar en època hivernal i, per tant, endarrerir la postproducció. 

Aquesta temporada estarà formada per tant sols sis episodis, un menys que la setena. Malgrat això, els fans es veuran recompensats amb capítols més llargs que en altres ocasions. La responsable de so Paula Fairfield va explicar que tots durarien més de 80 minuts, el que suposaria l’equivalent a gairebé 6 pel·lícules.

Els creadors de la sèrie, David Benioff i D.B. Weiss, ja tenen preparats els sis guions, el rodatge que va començar el passat octubre va finalitzar recentment. L’actor que interpreta a Jaime Lannister, Nikolaj Coster-Waldau, va revelar en una entrevista que “inicialment sabia el que passaria a les tres primeres temporades, però desprès hem anat temporada a temporada. Ens donen els guions un mes abans de començar a rodar i és aleshores quan descobreixes el que passarà. Per això, no sé que passarà a la propera.”

I que sapigueu que la cosa no acabarà aquí… ‘Joc de trons’ continuarà. No en forma de seqüela sinó de preqüela. Si voleu saber-ne més, no us perdeu aquest article.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*