‘Joc de Trons’ amb l’estil de Tim Burton ‘Joc de Trons’ amb l’estil de Tim Burton
L'artista Andrew Tarusov ha imaginat com seria la sèrie si passes per les mans d'aquest popular director ‘Joc de Trons’ amb l’estil de Tim Burton

Ha treballat per Disney, 20th Centuty Fox, la revista Rolling Stone i la seva passió és dibuixar Pin ups. l’artista rus afincat a Los Angeles Andrew Tarusov ens ha sorprès amb una sèrie de dibuixos que imagines què passaria si els personatges de Joc de Trons haguessin passat per les mans de Tim Burton. És una barreja més que satisfactòria i aquí en teniu el resultat. Quin és el vostre preferit?

Art per donar i per vendre

Tarusov no només ha imaginat personatges de Joc de Trons. També ha fet volar la imaginació pensant com serien alguns clàssics Disney “retocats” per Tim Burton…

Tarusov tot just ha publicat el seu primer llibre d’il·lustracions centrat en aquesta faceta Pin up. Conté més de 300 treballs de l’autor i té un preu de 60 dòlars. Com que la veritables passió de l’artista és dibuixar Pin-ups i això va de Joc de Trons si voleu veure en tot el seu art en tot el seu esplendor us recomanem una visita al seu web. Mentrestant aquí teniu un tastet.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*