Netflix fa reviure Ultraman Netflix fa reviure Ultraman
La ficció arribarà a la plataforma streaming el proper 1 d'abril Netflix fa reviure Ultraman

Netflix no deixa de sorprendre’ns i de treballar, ja que constantment està afegint contingut variat per arribar a qualsevol persona. La darrera sorpresa és la producció d’un anime nou del popular personatge nipó Ultraman, la famosa franquícia japonesa creada a finals dels 60 per Eji Tsuburaya. Es tractarà de l’adaptació del manga publicat al 2011 i que funcionava com a seqüela de la sèrie original.

La trama de la ficció animada en 3D se centrarà en el fill de Shin Hayata, Shinjiro. Aquest sembla posseir una estranya habilitat i és justament la revelació del seu pare que va ser Ultraman, fet que el porta a lluitar contra els nous extraterrestres que envaeixen la Terra com al nou superheroi.  

Aquesta versió planteja un personatge més fosc on l’estudi ha desenvolupat un home que posseeix l’esperit i l’ADN del llegendari heroi mentre vesteix un vestit metàl·lic i lluita contra el mal. L’estil d’animació està renderitzat amb 3D CG que pren com a base el manga original.

La nova sèrie ja està disponible al portal! Co-dirigida per Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) i Shinji Aramaki (Appleseed Alpha) promet ser un dels temes de conversa dels otakus aquest 2019. Al pòster s’hi poden veure, a part de l’Ultraman, dues encarnacions modernes del personatge, que ja es van poder veure al manga fa uns anys: Ultra Seven i Ultraman Ace. 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*