today-is-a-good-day

Javier Rey i Belén Rueda es transformen en detectius

- Advertisement -

L’any 2016 les llibreries d’Espanya albergaven el que seria un dels grans best-sellers del país, la primera part de la trilogia de La Ciutat Blanca. El primer volum titulat El silenci de la Ciutat Blanca va acumular totes les bones crítiques. L’autora, Eva García Sáenz de Urturi va idear una trama ambientada a la Vitoria del 2016. 20 anys abans, hi va haver uns crims rituals els quals van provocar el pànic a la ciutat i tota la província fins que un famós arqueòleg va ser acusat i condemnat a presó. Ara, està a punt de sortir-ne, però els crims tornen a succeir-se amb el mateix modus operandi: les víctimes apareixen amb unes flors conegudes com eguzkilores en diferents llocs històrics de la ciutat. Totes les víctimes tenen una edat múltiple de 5 i cognoms compostos alabesos.  L’Unai López de Ayala, un jove expert en perfils criminals i conegut com el Kraken, és l’encarregat de caçar l’assassí mentre també afronta una tragèdia personal del seu passat.

- Advertisement -

Atresmedia Cine Rodar y Rodar, Silencio ciudad blanca AIE y HUGO P27 aposten per l’adaptació en pantalla del gran èxit editorial. Daniel Calparsoro (Cien años de perdón, El aviso) serà l’encarregat de dirigir la primera part de la trilogia. L’actor gallec Javier Rey (Fariña, Velvet) i l’actriu madrilenya Belén Rueda (L’orfenat, El cos) seran els encarregats de protagonitzar aquesta adaptació. El primer es posarà a la pell del Kraken, mentre que Rueda serà la sotscomissària Alba. Però no ho faran sols, ja que també comptaran amb les interpretacions de Aura Garrido, al paper de la inspectora Estíbaliz i Alex Brendemühl, com al doble de los ambigus bessons Tasio i Ignacio.

- Advertisement -

El silencio de la ciudad blanca arriba a les pantalles 25 d’octubre i qui vulgui anar avançant feina, pot anar gaudint del tràiler:

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents