‘The OA’ torna amb una impactant 2a temporada

- Advertisement -

El desembre de 2016, Netflix va estrenar la sèrie The OA sense adjuntar gairebé cap detall sobre el seu argument. Tot un encert, ja que la combinació entre ciència ficció, drama, intriga tot envoltat d’un aire poètic no va deixar ningú indiferent i va despertar reaccions molt diverses entre el públic. La primera temporada constava de 8 capítols d’uns 60 minuts, aproximadament, va ser creada per Brit Marling i Zal Batmanglij, els quals tornen amb una segona part carregada de bogeria i disposada a anar més enllà.

La història comença quan Prairie Johnson, una noia cega desapareguda 7 anys enrere, torna al seu poble natal convertida en una dona (Brit Marling) i havent recuperat la visió. Fet pel qual és considerada una cosa estranya per a uns però per altres com un miracle. Tot apunta que ha tornat d’un espectre d’un món desconegut mai vist fins ara.

- Advertisement -

- Advertisement -

La segona temporada també consta de 8 capítols al voltant dels 60 minuts, però recorrerà una altra dimensió. En aquesta ocasió, està protagonitzada per una hereva russa, Michelle Vu, que és segrestada i girarà entorn la seva cerca i la investigació sobre què és, exactament, l’“OA”. Ens presenta a Karim Washington, un detectiu privat encarregat de trobar la jove desapareguda i resoldre el misteri d’una casa a Nob Hill, relacionada amb la desaparició de diversos joves adolescents. Mentrestant, a la primera dimensió, BBA, Angie i els nois es troben en un viatge per mirar de comprendre la veritat sobre la història d’OA.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents