El ‘Dumbo’ de Tim Burton aterra als cines

- Advertisement -

La nova adaptació de la pel·lícula Dumbo de Tim Burton comptarà amb Colin Farrell en el paper de Holt Farrier, qui amb l’ajuda dels seus fills Milly (Nico Parker) i Joe (Finley Hobbins) es dediquen a cuidar un elefant que ha nascut amb unes orelles gegants i que és la burla de tot un circ que es troba en decadència.

- Advertisement -

La família del circ està formada per la senyoreta Atlantis (Sharon Rooney), Rongo (DeObia Oparei), Pramesh Singh (Roshan Seth) i el seu cosi (Ragevan Vasan), Catherine (Zenaida Alcalde) i el magnífic Iván (Miguel Muñoz). Max Medici (Danny DeVito), amo del circ, està decebut amb les grans orelles del petit elefant fins que descobreix que és capaç de volar i que aquesta pot ser l’última oportunitat per portar el circ una altra vegada pel camí de l’èxit.

- Advertisement -

La primera versió animada de Dumbo es va estrenar l’any 1941. El remake de Tim Burton està previst que arribi als cinemes el 29 de març del 2019. Recentment Disney ha publicat l’últim tràiler on es poden veure més detalls del que serà el film sobre l’elefant volador: 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents