El ‘Dumbo’ de Tim Burton aterra als cines El ‘Dumbo’ de Tim Burton aterra als cines
El 29 de març veurem l'elefant volador a la gran pantalla El ‘Dumbo’ de Tim Burton aterra als cines

La nova adaptació de la pel·lícula Dumbo de Tim Burton comptarà amb Colin Farrell en el paper de Holt Farrier, qui amb l’ajuda dels seus fills Milly (Nico Parker) i Joe (Finley Hobbins) es dediquen a cuidar un elefant que ha nascut amb unes orelles gegants i que és la burla de tot un circ que es troba en decadència.

La família del circ està formada per la senyoreta Atlantis (Sharon Rooney), Rongo (DeObia Oparei), Pramesh Singh (Roshan Seth) i el seu cosi (Ragevan Vasan), Catherine (Zenaida Alcalde) i el magnífic Iván (Miguel Muñoz). Max Medici (Danny DeVito), amo del circ, està decebut amb les grans orelles del petit elefant fins que descobreix que és capaç de volar i que aquesta pot ser l’última oportunitat per portar el circ una altra vegada pel camí de l’èxit.

La primera versió animada de Dumbo es va estrenar l’any 1941. El remake de Tim Burton està previst que arribi als cinemes el 29 de març del 2019. Recentment Disney ha publicat l’últim tràiler on es poden veure més detalls del que serà el film sobre l’elefant volador: 

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*