Isabela Moner serà Dora l’exploradora Isabela Moner serà Dora l’exploradora
El film s'estrenarà el 3 d'agost a EUA Isabela Moner serà Dora l’exploradora

Des de l’any 2000 un grapat de nenes i nens han gaudit de les aventures de Dora l’exploradora que s’emetien en el canal infantil Nickelodeon. L’any que ve, de la mà de la cadena i en associació amb Paramout Players, farà el seu debut a la gran pantalla i en imatge real. El film que es titularà Dora l’exploradora, estarà protagonitzat per Isabela Moner, recentment vista a l’últim film de Transformers i que en breus apareixerà al costat de Benicio del Toro a Sicario.

Dora l'exploradora

En el film, la protagonista apareixerà acompanyada del seu cosí Diego i del seu inseparable amic, el mico Botes. Moner afirmava, “per mi és tot un honor haver estat escollida per donar vida a la Dora. Estic emocionada perquè vaig créixer veient la sèrie i, per a mi, especialment en la meva condició de llatinoamericana, Dora va ser un exemple meravellós, és forta, aventurera i molt divertida”.

Durant 174 episodis Dora l’exploradora va viure un grapat d’aventures en un món de fantasia amb l’ajuda d’una motxilla que parlava, un mapa antropomòrfic i el seu mico. La pel·lícula presentarà una versió adolescent del personatge que es mudarà a la ciutat on viurà amb el seu cosí Diego i en Botes. El film ja s’ha acabat de rodar i ja s’ha anunciat el títol: Dora and the Lost City of Gold.

El cineasta Michael Bay ha actuat i actua de productor del projecte, mentre que de la direcció ha recaigut sobre James Bobin, amb un guió de Nick Stoller i Danielle Sanchez-Witzel. El president de Paramount Players, Brian Robbins, explicava, “la Dora porta molts anys sent una valenta i aclamada heroïna de la televisió d’animació, i de la mateixa manera que la Dora, Isabela té una increïble fortalesa d’esperit i és una defensora dels valors positius”. A part de Moner, també s’uneixen Eugenio Derbez, Michael Peña, Eva Longoria, Adriana Barraza, Temuera Morrison, Jeffrey Wahlberg, Nicholas Coombe, Madeleine Madden y Danny Trejo.

Ja podem gaudir del trailer de la pel·lícula i de dos pòsters:

A Espanya encara no s’ha anunciat la data d’estrena, però a Estats Units podran gaudir-ne a partir del 3 d’agost d’enguany.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*