‘Once upon a time in Hollywood’: el nou film de Tarantino ‘Once upon a time in Hollywood’: el nou film de Tarantino
El film estarà protagonitzat per Brad Pitt i Leonardo DiCaprio ‘Once upon a time in Hollywood’: el nou film de Tarantino

Fa temps que es parla sobre el nou projecte de Quentin Tarantino però no ha estat fins fa molt poc que s’han desvelat els primers detalls de la trama i que s’ha presentat la primera imatge oficial. Si de per si un film de Tarantino ja desperta expectació, el fet que estigui protagonitzat per Brad Pitt i Leonardo DiCaprio només fa que augmentar les ganes de veure el resultat final. Malauradament encara haurem d’esperar força, ja que la data prevista per l’estrena no serà fins el 9 d’agost del 2019. El rodatge finalitzarà el proper mes de novembre, moment en què probablement sortiran a la llum més detalls. 

once_upon_a_time_in_hollywood

Once upon a time in Hollywood és el títol de la novena pel·lícula del director i, segons ell, el seu penúltim projecte abans de retirar-se. En un principi s’especulava sobre el fet que la producció se centraria en els assassinats de Charles Manson i la seva família però finalment aquests fets només formaran part del marc general en què es mouran els protagonistes. El film tindrà lloc a Los Ángeles del 1969, moment de màxim auge de la contracultura i la revolució hippy. Una estrella d’un western televisiu anomenat Rick Dalton (DiCaprio) intenta emmotllar-se als canvis del panorama de la indústria cinematogràfica al mateix temps que el seu doble (Pitt). Però, la vida d’en Dalton sembla estar lligada a les seves arrels de Hollywood: és veí de l’actriu i model Sharon Tate (Robie), que acaba sent víctima de la família Manson a la matança d’agost del 1969. 

Tal com hem dit, Brad Pitt i Leonardo DiCaprio són els encarregats de donar vida als dos personatges principals. DiCaprio serà Rick Dalton, una ex estrella d’una sèrie de l’Oest i Pitt serà el seu doble d’acció Cliff Booth. Ambdós miraran de fer-se un lloc a la indústria cinematogràfica i triomfar a un Hollywood que ja no reconeixen. En aquest context, també hi apareixerà una altra estrella, en el seu cas d’allò més famosa, Sharon Tate. La dona del director de cine Roman Polanski i una de les víctimes de la família Manson.

A part dels noms protagonistes, també s’ha confirmat la participació de Margot Robbie, com a Sharon Tate; Burt Reynolds que donava vida al propietari del ranxo llogat per Manson malauradament va morir el passat setembre i Tarantino ha hagut de cercar un substitut, ja que encara no havia rodat cap escena. El candidat triat ha estat Bruce Dern, nominat a l’Oscar en dues ocasions i que ja va col·laborar amb el cineasta a The Hateful EightA més, hi participen un seguit de noms que tot i ser secundaris no deixen de ser de primera línia: Al Pacino, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Emile Hirsch, Zoë Bell, Luke Perry i Clifton Collins Jr.

Segons Tarantino, Once upon a time in Hollywood “serà probablement, el més semblant que he fet a Pulp Fiction. Una declaració que només fa que incrementar les ganes que arribi el dia de l’estrena. Per la seva banda, DiCaprio es mostrava d’allò més animat per poder participar en el projecte, “Com a natiu de Los Ángeles, puc dir que és un dels guions més increïbles que he llegit. Donarem el millor de nosaltres perquè sigui fantàstic”.

Pel que fa al títol, el cineasta fa referència a una barreja entre dos films de Sergio Leone, el director italià de l’spaguetti western del qual Tarantino n’és un profund admirador: Once Upon a Time in the West (Hasta que llegó su hora, 1968) i Once Upon a Time in America (Érase una vez en América, 1984).

A continuació un avançament amb imatges del rodatge:

Recentment, Sony Pictures ha publicat el primer tràiler del que serà el nou film d’en Tarantino, pel que es pot veure promet emocions fortes i mantenir el nivell al que el cineasta ens té acostumats. 

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*