‘Wild cards’: l’autor de ‘Joc de trons’ té nova sèrie ‘Wild cards’: l’autor de ‘Joc de trons’ té nova sèrie
La saga literària de George R. R. Marrtin ens endinsa en un món de mutants ‘Wild cards’: l’autor de ‘Joc de trons’ té nova sèrie

Abans que els fans comencin els suïcidis col·lectius amb l’última temporada de Joc de trons, el creador de la saga literària George R. R. Martin ja ha anunciat que un nou univers basat en llibres seus es convertirà en sèrie. No ha estat HBO sinó Universal Cable Studio la que s’ha quedat amb els drets de Wild Cards una col·lecció de 24 volums que l’autor va escriure amb Melinda M. Snodgrass. I serà Hulu la que finalment la tirarà endavant. Segons ha publicat la revista Deadline, Andrew Miller, guionista de The Secret Circle y Tremors serà l’encarregat de tirar endavant el guió de no una sinó dues sèries basades en el que serà el nou l’univers Wild cards.

Montage

Guerra, aliens, virus…

La història ens porta a una fi alternativa de la Segona Guerra Mundial d’Estats Units. La sèrie segueix la sort dels éssers humans que van contraure el virus Wild Card, un virus alienígena que reescriu ADN muta i supervivents. El 90% de la població ha mort i la resta està mig infectada pel virus. En aquest món retrofuturista les persones que adquireixin alteracions físiques menors són coneguts com els Jokers i els que adquireixen habilitats sobrehumanes són coneguts com els Asos.

unnamed

Segons va publicar el mateix Martin al seu blog “Wild Cards és una sèrie de llibres, novel·les gràfiques, jocs … però sobretot és un univers, tan gran, divers i emocionant com els universos de còmics de Marvel i DC amb un enorme elenc de personatges majors i menors”. Martin admet que ell no treballarà directament en el desenvolupament de la sèrie degut al seu acord amb HBO (i perquè s’ha de concentrar en escriure Vents d’hivern, el nou llibre de Joc de trons).

Amb sort aquesta sèrie estarà llesta per estrenar-se la temporada que ve ja que encara no s’ha començat a rodar i tot just es treballa amb l’adaptació dels llibres a la petita pantalla. Així doncs no serà fins a finals dels 2019 o principis del 2020 en que veurem néixer aquest nou món de George R. R. Martin. 

JR Armadàs

JR Armadàs Director d'El cinèfil

Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat quatre novel·les i és un dels editors d'Edicions Xandri. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit dos curtmetratges, és el co-director del Festival Sant Cugat Fantàstic i ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des d'abril del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El cinèfil'.

  • Avatar

    Dani

    2 de Desembre de 2018 #1 Author

    Encantat amb aquesta sèrie! Bon article. Només una puntualització, els llibres no són escrits per George R. R. Martin i Melinda M. Snodgrass. Ells són els co-editors i creadors de l’univers Wilde Cards. No obstant, la sèrie de llibres, que inclou relats i novel·les, està escrita per uns 40 escriptors diferents, entre ells el mateix George R. R. Martin i la Melinda M. Snodgrass. Fins i tot hi han participat escriptors de renom dins la ciència-ficció, com Roger Zelazny o Walter John Williams (o el guionista estrella de l’etapa clàssica dels X-Men, Chris Claremont). M’he llegit els quatre primers volums de la sèrie (en castellà només hi ha publicats els 7 o 8 primers).

    Respon

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*