‘God save the Corgi’ ‘God save the Corgi’
Corgui, les mascotes de la reina s'estrena el proper 8 de març també en català ‘God save the Corgi’

El dia 8 de març s’estrena The Queen’s Corgi, una pel·lícula d’animació que té com a protagonistes els gossos de la reina Elizabeth II d’Anglaterra. Dirigida per Ben Stassen es podrà veure a les nostres pantalles també en català sota el títol de Corgui, les mascotes de la reina. Periples i peripècies animals garantides en un entorn reial.

El film explica la història d’en Rex, que des de la seva arribada al palau de Buckingham viu una vida de luxe. És el Corgi preferit de la reina i la seva arrogància és bastant irritant. Després de provocar un accident diplomàtic, és traicionat per un dels seus companys i es veurà obligat a viure com un gos abandonat per els carrers de Londres, fins que trobarà l’amor i els recursos per superar un gran perill.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*