‘Captain Marvel’: la superheroïna clau ‘Captain Marvel’: la superheroïna clau
El 8 de març del 2019 veurem com aquest personatge s'integra a l'Univers Marvel ‘Captain Marvel’: la superheroïna clau

És segurament el film de superherois més esperat i misteriós de la temporada. La seva connexió amb la trama dels Avengers està confirmada però no saber res d’ella (si és que no heu llegit els còmics). Disney ha decidit apagar una mica la set de novetats i ha llençat ja el segon tràiler de Captain Marvel. La cosa promet… Més detalls dels seus orígen i dels personatges que protagonitzaran el film clau del desenllaç del Marvel Cinematic Universe.

El març de 2018 Marvel Studios va començar el rodatge de Captain Marvel a Los Ángeles. La cinta es va rodar a l’àrea metropolitana de la ciutat californiana i a Fresno, així com també a les ciutats de Baton Rouge i Nova Orleans de l’estat de Louisiana. L’estrena mundial de Captain Marvel està prevista pel proper 8 de març del 2019, només dos mesos abans de la segona part d’Infinity War. La pel·lícula està dirigida per Anna Boden i Ryan Fleck, que ja van treballar junts a Half Nelson i a La última apuesta com a guionistes i directors. Sens dubte, havent vist com Thanos ha fet feina entre tots els superherois de l’univers Marvel, el personatge creat per Roy Thomas cobrarà un especial protagonisme en el desenllaç d’aquesta gran guerra.

Captain Marvel Comic

Els encarregats del guió de Captain Marvel han estat Meg LeFauve (El viaje de Arlo), Nicole Perlman (Guardianes de la Galaxia), Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider) i els mateixos directors, Boden i Fleck. La Pel·lícula estarà protagonitzada per Brie Larson (Kong: La isla calavera), amb Samuel L. Jackson tornant a lluir el pagat de Nick Fury, Ben Mendelsohn (Ready Player One), Djimon Hounsou (Diamante de sangre), Lee Pace (Guardianes de la Galaxia) i també comptarà amb la presència de Jude Law. En l’apartat tècnic la producció compte amb vells coneguts de la factoria Marvel com els montadors Elliot Graham i Debbie Berman (Black Panther), i el director de fotografia Ben Davis (Doctor Strange).

La pel·lícula està basada en el personatge Captain Marvel que va aparèixer per primera vegada l’any 1968. La cinta explicarà com Carol Danvers es converteix en una de les heroïnes més poderoses de l’univers quan la Terra es troba atrapada en mig d’una guerra galàctica entre dues races extraterrestres. Descobrirem personatges com Mar-Vel (Jude Law) que jugaran un paper clau en la seva transformació superheròica i coneixerem els Kree, la raça alienígena que té la clau de volta de tot plegat. Ambientada durant la dècada dels noranta, Captain Marvel, vol ser una aventura completament nova  d’un període mai vist de la història de l’Univers Cinematogràfic Marvel. Esperarem amb ànsia…

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*