today-is-a-good-day

La fi del món en un soterrani

- Advertisement -

Cinc persones desconegudes aparentment entre si, entren en un local per escapar-se, ningú sap el que passa, el caos regna als carrers, les sirenes sonen sense parar. Per sort han trobat un lloc on podran estar fora de perill, mentre els morts envaeixen els carrers a la recerca de més carn… però potser els monstres estan dins. Aquest és l’argument de l’opera prima del director català Hugo Cobo rodada en només sis dies amb un càsting format per Lídia Coll, Josep Maria Alejandre, Noé Blancafort, Miguel Ángel Navarro, Mireia Agramunt i amb la veu d’Itziar Castro.

- Advertisement -

“La idea de fer Cautivos, sorgeix de voler explicar una història en un únic espai, gènere ja en si mateix. A més, tenia molt clar que la meva primera pel·lícula havia de ser de terror, però sense ser “la típica pel·lícula de terror”. No faig l’ús d’ensurt tòpics sinó més aviat un horror més psicològic, on el pes de la trama ho porten els personatges, tots molt diferents entre si i amb un veritable drama entre ells”, explica Cobo a El cinèfil. La pel·lícula donarà el tret de sortida al Festival Terror Sabadell aquest dilluns 4 de març a les 20h en una sessió gratuïta.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents