Dracs i víkings uniran forces contra la major amenaça Dracs i víkings uniran forces contra la major amenaça
'Com ensinistrar un drac 3' arriba a les pantalles el 22 de febrer també en català Dracs i víkings uniran forces contra la major amenaça

L’any 2010 es va presentar una pel·lícula que combinava dracs salvatges amb víkings rudes, la qual va esdevenir tot un èxit i de la qual se n’ha desenvolupat una saga que inclou films i sèries. La seqüela va arribar 4 anys més tard, mentre que per la tercera part, sota el títol How to Train Your Dragon: The Hidden World, hem d’esperar fins el 22 de febrer de 2019, el que suposa 5 anys de diferència amb la predecessora. Entremig, s’han estrenat diversos spin-off que expliquen diverses històries d’aquest món sorgit de les novel·les de Cressida Cowell. Aquesta nova entrega arriba a les nostres pantalles també en llengua catalana sota el títol de Com ensinistrar un drac 3. 

El que va començar com una inesperada amistat entre un jove víking i un temible drac Night Fury s’ha convertit en una èpica trilogia que ha recorregut les seves vides. En aquesta ocasió, Hipo i Toothless (Desdentao) descobriran finalment el seu veritable destí: per una banda governar l’Illa Mema junt amb Astrid; per a l’altra, ser el líder de la seva espècie. Però, pel camí, hauran de posar a prova el seu vincle i plantar cara a la major amenaça a la qual mai s’han enfrontat, però també a l’aparició d’una misteriosa Night Fury femella albina.

Dean DeBlois exerceix de nou com a guionista i director del film. Mentre que Jay Baruchel, Cate Blanchett, Craig Ferguson o Gerard Butler són alguns dels actors que posaran veu original als personatges més significatius. No obstant això, també es comptarà amb la presència d’altres actors de renom com Jonah Hill, Kristen Wiig o America Ferrera, entre d’altres. La veu de l’antagonista serà del guanyador de diversos premis, entre els quals l’Oscar pel seu paper a Amadeus (1984), F. Murray Abraham. Com dèiem, el film d’animació arriba a les pantalles el 22 de febrer del 2019 de la mà de Dreamworks Pictures, com les anteriors entregues de la saga i les diverses sèries de televisió inspirades en els personatges.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*