Superherois atípics a ‘The Umbrella Academy’ Superherois atípics a ‘The Umbrella Academy’
Netflix adapta el popular còmic de Gerard Way i Gabriel Bá Superherois atípics a ‘The Umbrella Academy’

La sèrie The Umbrella Academy arribarà a la plataforma de Netflix el pròxim 15 de febrer del 2019. La sèrie està basada en el còmic del mateix nom creat per Gerard Way i Gabriel Bá i que es va publicar per primera vegada l’any 2007 amb un gran èxit. La sèrie és una adaptació en live-action i la conformen 10 capítols de 60 minuts de durada cadascun. 

La ficció es desenvolupa en una història alternativa on Kennedy no va ser assassinat i l’acció té lloc l’any 1977. Els protagonistes formen part d’una família disfuncional de superherois i que hauran de treballar junts per tal de resoldre la mort del seu pare.

Un mateix dia del 1989, 43 nens van néixer sense explicació de mares que tampoc presentaven cap mena de relació entre elles, ni tan sols d’estar embarassades. Set d’ells van ser adoptats per un milionari, creador de l’acadèmia de superherois The Umbrella Academy, el qual vol preparar els seus “fills” per salvar el món. 

Ara, els sis supervivents es reuneixen després de rebre la notícia de la mort del seu pare i hauran de treballar junts per resoldre la seva misteriosa desaparició. La distanciada família se separarà encara més per culpa de les diferents personalitats i habilitats: sense mencionar la imminent amenaça d’un apocalipsi global. 

Els actors que donaran vida a aquesta particular família de superherois seran Tom Hopper que  interpretarà a Luther, Emmy Raver-Lampman serà Allison, David Castañeda serà Diego, Robert Sheehan Klaus i Aidan Gallagher interpretarà a Number Five. A més, la sèrie comptarà amb la presència d’Ellen Page que serà Vanya, la marginada del grup  perquè no té poders sobrenaturals i no és filla biològica de Reginald Hargreeves, el pare, i la qual també haurà de bregar amb els seus propis dubtes existencials.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*