El 5è Sant Cugat Fantàstic arribarà al maig El 5è Sant Cugat Fantàstic arribarà al maig
El certamen se celebrarà del 2 al 5 de maig al nous Cinemes Sant Cugat El 5è Sant Cugat Fantàstic arribarà al maig

La 5a edició del Sant Cugat Fantàstic arribarà un mes i mig abans del que estava previst. El festival ha fet públic a través de les seves xarxes socials que les noves dates del certamen seran del 2 al 5 de maig.

En un post al seu web la direcció del festival explica que la 5a edició arriba amb algunes novetats destacades. La primera. com dèiem, és que el festival s’avança al mes de maig. El motiu són les imminents obres que s’han de fer a l’espai dels Cinemes per encabir-hi una Sala Polivalent. Segons el calendari polític, aquestes obres està previst que s’iniciïn el mateix mes de maig de 2019 fet que condiciona les dates i fa que s’hagin d’avançar respecte l’any anterior que va celebrar-se a mitjan e juny.

La segona de les novetats és que l’espai millorarà. “Després de 4 anys col·laborant amb Cinesa, en aquesta edició hem arribat a un nou acord amb Picking, la nova empresa responsables del Cinemes Sant Cugat. Fruit d’aquest conveni, canviarem la sala de les projeccions de la 2 a la 3 (amb una pantalla més gran i amb més butaques) i incorporarem el nou bar dels Cinemes Sant Cugat com un dels espais de referència del festival guanyant en proximitat i en comoditat pels espectadors”.

Caldrà estar atens a les xarxes i a les notícies perquè ben aviat hi haurà anuncis sobre les primeres pel·lícules i curts confirmats, la nova imatge del festival i els eixos temàtics que centraran la nova edició d’aquest festival que ja té un lloc preferent al panorama festivaler català.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*