‘Alita’: la dona meravella de Robert Rodríguez i James Cameron ‘Alita’: la dona meravella de Robert Rodríguez i James Cameron
L'estrena del live-action està prevista pel 15 de febrer del 2019 ‘Alita’: la dona meravella de Robert Rodríguez i James Cameron

Alita: battle angel és la nova pel·lícula de Robert Rodríguez com a director produïda per James Cameron. Rosa Salazar, encarnarà la protagonista i estarà acompanyada per Christoph Waltz i Keean Johnson. La pel·lícula està basada en el manga  GUNNM de Yukito Kishiro, que ja compta amb una adaptació a la gran pantalla en versió anime de l’any 1993 amb el mateix nom i dirigida per Hiroshi Fukutomi.

L’estrena del film està prevista pel 15 de febrer del 2019 i serà un dels esdeveniments de l’any en quant a revolució visual. Alita reuneix la mà de Cameron, la desimboltura de Rodríguez i la trama absorbent de Kishiro. Una mostra de la revolució audiovisual que planteja el film és que el mateix Cameron ha exigit que les projeccions de premsa del film es facin en sales amb tecnologia Dolby Atmos i en 3D. Tot plegat perquè  s’arribi a copsar l’ambició d’una pel·lícula que està cridada a ser una nova saga de ciència ficció d’origen japonès i acabats made in Hollywood.  

Alita: battle angel se centra en l’història del cyborg Alita (Rosa Salazar) a partir del moment en què es desperta en un món futur que no reconeix i  sense recordar qui és realment. Ido (Christoph Waltz) és un metge compassiu que s’adona que en algun lloc del cap d’aquest cyborg hi ha el cor i l’ànima d’una dona jove amb un passat extraordinari. Alita és sens dubte una dona diferent… 

Mentrestant, Alita, intenta adaptar-se als perillosos carrers d’Iron City. Ido voldrà protegir-la del seu propi passat, al mateix temps el seu nou amic Hugo (Keean Johnson) s’oferirà per ajudar-la a desenterrar els seus records. Quan les forces mortals i corruptes que controlen la ciutat comencen a perseguir Alita, ella descobreix una pista crucial sobre el seu passat: és posseïdora d’unes habilitats de combat úniques que els que tenen el poder voldran controlar a qualsevol preu. 

El film amaga moltes sorpreses i personatges ocults i representa l’enesima lluita entre el bé i el mal on el bé és el pobre i desvalgut i el mal el poderós i controlador. A continuació podeu gaudir del darrer tràiler i jutjar per vosaltres mateixos. 

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*