Els nous ‘Caçafantasmes’ podrien ser adolescents Els nous ‘Caçafantasmes’ podrien ser adolescents
La seqüela del film original del 1984 arribarà a les pantalles l'estiu del 2020 Els nous ‘Caçafantasmes’ podrien ser adolescents

L’estiu del 2020 arribarà a les pantalles la seqüela del film original de Ghostbusters. El cineasta Jason Reitman (Up in the Air o Juno), ha estat treballant en secret en una nova pel·lícula sobre els caçafantasmes. Arribarà després que al 2016 s’estrenés el reboot femení a mans de Paul Feig (el qual va tenir una acollida fluixa, ja que va recaptar menys de 250 milions de dòlars en tot el món), tot i que sembla que en aquesta ocasió els protagonistes seran adolescents.

Les dues primeres entregues de Ghostbusters, 1984 i 1989, van ser dirigides per Ivan Reitman, pare de l’actual director. Els seus protagonistes Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis i Ernie Hudson es van dedicar a combatre els espectres amb les motxilles de protons i, segons un seguit de rumors, el nou film estarà encapçalat per nens d’entre 12 i 13 anys (que podrien ser els fills dels personatges originals) i sembla que podrien ser quatre: dues nenes i dos nens. És evident que es vol fer un homenatge a Harold Ramis, el qual tristament va desaparèixer al 2014.

A falta de confirmació de la data d’estrena oficial i de la trama entorn la qual girarà, s’especula que podria estar al voltant d’una família que torna a casa seva en una petita ciutat i en el transcurs de la història es descobrirà més sobre la seva identitat i els secrets que amaga la població. El film estarà ambientat dins el mateix univers que les dues primeres i per ara es pot gaudir d’un breu teaser amb l’Ecto-1 i la música original de Elmer Bernstein.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*