Heroïnes, dracs i altres rondalles junts a ‘El vent entre les canyes’ Heroïnes, dracs i altres rondalles junts a ‘El vent entre les canyes’
El 25 de gener arriba a les pantalles també en català Heroïnes, dracs i altres rondalles junts a ‘El vent entre les canyes’

El film d’animació està conformat per 5 curtmetratges per a nens a partir de 5 anys i amb una durada total de 62 minuts. Està previst que arribi a les pantalles el proper 25 de gener de la mà de Pack Màgic i es podrà gaudir també en català.

El vent entre les canyes és un recull de petites històries per a nens i nenes que giren entorn la llibertat, amb músiques originals, heroïnes sorprenents i amb gran qualitat gràfica. Entre elles hi trobarem la divertida nena que vol jugar a cavallers a Randes i dragó, la increïble amistat entre una princesa i una dragona a La caça del dragó, les meravelloses estrelles a La nena i la nit, l’afany de llibertat d’una criatura fantàstica a La unicorn, i la lluita per l’alliberació de la tirania a El vent entre les canyes, que té el privilegi de donar nom al programa. Els curts han estat produïts a França, Bèlgica i Suïssa.

Van formar part de la secció oficial del Festival Internacional de Cinema d’Animació d’Annecy, va rebre el Premi del Jurat del Festival Plein la bobine de La Bourboule, també els Premis del Públic i del Jurat al Festival Les Toiles Filantes, Pessac, així com el Premi del Públic del Festival Voir ensemble de Grenoble; tots al llarg del 2017.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*