today-is-a-good-day

Els abusos de l’esglèsia a ‘Examen de conciencia”

- Advertisement -

Netflix ha anunciat l’estrena d’una nova sèrie documental de tres episodis titulada Examen de conciencia dirigida pel periodista i director Albert Solé, guanyador d’un Premi Goya pel seu documental Bucarest, la memoria perdida, i produïda per Zeta Cinema, Zeta Audiovisual i Minimal Films estarà disponible a Netflix el pròxim 25 de gener.

- Advertisement -

A partir del testimoni revelador de Miguel Ángel Hurtado, qui ha mantingut el seu cas en silenci durant 18 anys, la sèrie documental explora a través de testimonis de víctimes, periodistes, experts i religiosos, casos d’abús sexual en institucions de l’Esglèsia catòlica espanyola per tal d’entendre la complexitat i l’abast d’aquesta situació. Segons ha assenyalat Albert Solé, “aquest és un dels reptes més complicats que he afrontat durant la meva carrera ja que hem hagut de gestionar històries personals que estaven enterrades sota dècades de silènci”.

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents