Patricia Font debuta amb ‘Gente que viene y bah’ Patricia Font debuta amb ‘Gente que viene y bah’
El film està basat en la novel·la de Laura Norton Patricia Font debuta amb ‘Gente que viene y bah’

La directora catalana Patricia Font ja té a punt la seva opera prima, Gente que viene y bah. Es tracta de l’adaptació cinematogràfica de la popular novel·la de Laura Norton, autora entre d’altres, de No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas. La cinesta, guanyadora  d’un premi Goya pel seu curtmetratge Café para llevar i directora d’alguns episodis de Cites i Polseres vermelles esmenta que “es tracta d’una història fresca i divertida, és un cant a la vida i ha de ser narrada amb molta llum, sensibilitat i sentit de l’humor”.

Aquesta comèdia romàntica se centra en la vida de la Bea (Clara Lago), una jove i talentosa arquitecte que, enganxa a la seva parella enrotllant-se amb una de les presentadores més guapes de la televisió, a més, és acomiadada de l’empresa amb una indemnització penosa. Amb totes les desgràcies juntes, no té cap més remei que tornar al seu poble natal on li espera un futur incert, una família molt peculiar i un misteriós veí. Ja podem veure el primer tràiler per veure com respira la comèdia. 

L’elenc està encapçalat per Clara Lago (Ocho apellidos vascos o Ahora o nunca), Carmen Maura (Las brujas de Zugarramurdi o Volver) i Alexandra Jiménez (100 metros o Kiki, el amor se hace). Carmen Maura interpretarà a Ángela, la matriarca de la família, mentre que Alexandra Jiménez donarà vida a Irene, la germana gran de la protagonista i alcaldessa del poble.

Un trio de grans actrius per donar vida a una història sobre com cercar la felicitat a qualsevol indret. Álex García, Fernando Guallar, Carlos Cuevas i Paula Malia completen l’elenc. El film és una producció de Zeta Cinema, Atresmedia Cine i compta amb la participació de TV3. L’estrena està prevista pel 18 de gener del 2019.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*