‘Love me not’, el nou film de Lluís Miñarro ‘Love me not’, el nou film de Lluís Miñarro
Tindrà l'estrena mundial al Festival de Rotterdam el proper 26 de gener ‘Love me not’, el nou film de Lluís Miñarro

Lluís Miñarro torna a la direcció des que va presentar Stella Cadente (Estrella Fugaz) al 2014. El nou film porta per títol Love me not i tindrà l’estrena mundial al Festival Internacional de Cinema de Rotterdam el proper 26 de gener. Formarà part de la secció Signatures, dedicada als treballs més recents d’autors destacats dins del panorama internacional, com Claire Denis o Jean-Luc Godard. No és la primera vegada que el cineasta participa al festival ja que anteriorment va competir en secció oficial amb Stella Cadente i va guanyar el premi principal, Tiger, amb Finisterrae (2011).

Es tracta d’un drama al·legòric que reviu el mite bíblic de Salomé i es divideix en dues fases. La primera té lloc al 2006 a l’Orient Mitjà en un destacament militar, mentre que la segona té lloc al present. El Yokanaan està confinat en una presó enmig del desert, entre barracons, considerat terrorista per a uns i profeta per a d’altres. Ens trobarem en un terreny on tindrà lloc la lluita per la raó, la seducció, l’erotisme i la violència.

La pel·lícula està protagonitzada per Ingrid García-Jonsson, Francesc Orella i Lola Dueñas, entre d’altres. El rodatge va començar a la localitat catalana de Cardona i, posteriorment, es va traslladar a Mèxic, primer al desert de Chihuahua i després a la capital. Va concloure el rodatge el 15 de juny i tot seguit va iniciar la fase de post-producció per poder estar llest per aquest any i iniciar el circuit de festivals, abans de l’estrena a les sales de cinema. Per tant, caldrà esperar per tenir una data oficial per veure-la a la cartellera.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*