M. Night Shyamalan estrena ‘Glass’ M. Night Shyamalan estrena ‘Glass’
El retorn de 'El Protegido' arriba a les pantalles el 18 de gener M. Night Shyamalan estrena ‘Glass’

El director indi-nord-americà M. Night Shyamalan va visitar Sitges per presentar un avanç de la seva nova pel·lícula Glass i va rebre el Gran Premi Honorífic del certamen. Shyamalan va ser un dels directors revelació del nou mil·leni i la seva carrera ha estat des del primer moment vinculada sempre al gènere fantàstic. Entre els seu títols més emblemàtics hi ha The sixth sense (1999), Unbrakable (2000), Signs (2002) o Split (2016).

‘Glass’ o la reinvenció dels superherois

Han transcorregut 16 anys des de l’estrena de Unbreakable (El Protegido), un film amb el qual Shyamalan va sorprendre al públic. Ningú podia imaginar aleshores que arribés a produir-se una seqüela, però després de veure els fets que van tenir lloc al darrer film del director, Split, tot ha canviat.

A l’escena final es pot veure que ambdues pel·lícules (Split i Unbreakable) comparteixen el mateix univers, ja que hi surt Bruce Willis (Deadh Wish) i parlen sobre el Senyor Vidre (Samuel L. Jackson). Des de llavors quedava clar que hi hauria un tercer film: Glass.

m night-shyamalan-split glass

El passat mes de novembre, el rodatge de Glass, la nova seqüela que posarà punt i final a aquesta trilogia, va arribar a la seva fi però no serà fins el gener del 2019 que la pel·lícula arribarà a la gran pantalla. El film comptarà de nou amb Samuel L. Jackson, Bruce Willis, James McAvoy i Anya Taylor-Joy (El secreto de Marrowbone), els quals es ficaran de nou a la pell dels seus respectius personatges. A més, també es veuran cares conegudes com les de Spencer Treat Clark, que en el film de l’any 2000 va donar vida al fill del protagonista i, Charlayne Woodard, qui era la mare del personatge de Jackson. La presentació del primer pòster ja va causa sensació, però ara ja podem gaudir del segon tràiler.

En aquesta tercera entrega també hi haurà cares noves, com la de l’actriu Sarah Paulson (American Horror Story). Encara no se sap quin serà el seu rol dins la història però Shyamalan es va mostrar d’allò més satisfet al comptar amb ella, a través del seu compte de Twitter. Tot i que hi ha poca informació al voltant de la trama d’aquest nou film, Universal Pictures, va presentar una primera sinopsi on deia que “Glass seguirà a Dunn i la seva persecució de La Bèstia mentre Price, exerceix de creador d’aquest enfrontament, un home que guarda certs secrets d’ambdós protagonistes”. A banda del tràiler es poden veure algunes imatges que s’han filtrat del rodatge.

Glass

 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*