‘True Detective’ torna als orígens a la 3a temporada ‘True Detective’ torna als orígens a la 3a temporada
El 14 de gener els nous crims arriben a la petita pantalla ‘True Detective’ torna als orígens a la 3a temporada

HBO estrena per fi la tercera temporada de True Detective, la sèrie creada per Nic Pizzolatto, que es va emetre durant el 2014. El dia és el 14 de gener tot i que els que vulguin avançar-se podran veure el primer capítol en preestrena aquest dia 9 a la Sala Phenomena de Barcelona en col·laboració amb el Serielizados Fest.

La primera temporada, protagonitzada per Matthew McConaughey i Woody Harrelson, va tenir un gran èxit entre el públic i la crítica, va guanyar el premi BAFTA i diversos Emmy i va estar nominada als Globus d’Or. Tot això va generar que la cadena emetés, al cap de poc, la segona temporada però no va aconseguir tant de ressò. Ara arriba a la petita pantalla la tercera entrega, aquest cop protagonitzada per Mahershala Ali, l’actor guanyador de l’Oscar pel seu paper a Moonlight i recentment guanyador del Globus d’or per Green Book.

En aquesta ocasió ens tornarem a submergir en una història fosca, amb personatges complexos i salts temporals. Ali donarà vida al detectiu de la policia estatal d’Arkansas, Wayne Hays, qui dirigirà la investigació d’un macabre crim que tindrà lloc en les muntanyes d’Ozarks. Igual que amb la primera temporada, la història s’explicarà des de diferents moments cronològics, en aquest cas de de tres moments temporals diferents. La investigació central s’entrellaçarà amb un seguit d’esdevenimenrs que relacionaran el crim amb un misteri el qual es prolongarà durant dècades i que tindrà conseqüències pels personatges al llarg del temps.

HBO ha presentat el primer avançament en el qual, tot i que no es desvetllen gaires detalls de la trama, queda clar que el to i l’estètica és molt semblant a la primera. Mahershala Ali estarà acompanyat per Carmen Ejogo i Stephen Dorff, entre d’altres. Pizzolatto, ja té preparats vuit nous capítols, un d’aquests desenvolupat al costat de David Milch. La direcció serà compartida, els dos primers episodis correran a càrrec de Jeremy Saulnier, pel que fa al tercer, estarà dirigit per Daniel Sackheim.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*