Ensenyar sexe de qualsevol manera Ensenyar sexe de qualsevol manera
Gillian Anderson i Asa Butterfield protagonitzen 'Sex Education' a Netflix Ensenyar sexe de qualsevol manera

Netflix té a punt d’una nova sèrie original amb el sexe com a fil conductor. Sex Education, és una producció que retrata les experiències romàntiques i sexuals del jovent protagonitzada per Gillian Anderson (la Scully de X Files), Asa Butterfield (l’Hugo del film homònim de Martin Scorsese) i la debutant Emma Mckey. Els vuit episodis d’una hora de durada estaran disponibles a Netflix l’11 de gener de el 2019.

L’argument seguirà les aventures de l’Otis Milburn (Asa Butterfield), un noi de secundària verge i socialment maldestre que viu amb la seva mare, una terapeuta sexual (Gillian Anderson). Envoltat de manuals, vídeos i tedioses converses obertes sobre sexe, l’Otis és un expert reticent en el tema.

Quan la seva vida familiar surt a la llum a l’escola, l’Otis s’adona que pot fer servir el seu coneixement per guanyar estatus. És llavors quan suma forces amb la Maeve (Emma Mckey), una audaç noia dolentota, amb l’objectiu de crear una clínica de teràpia sexual clandestina per tractar els estranys i meravellosos problemes dels seus companys. A través de les seves anàlisis de la sexualitat adolescent, l’Otis s’adonarà que pot ser és ell mateix el que més necessita alguna teràpia…

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*