‘Did You Like the Movie?’ d’Adrià Guxens ‘Did You Like the Movie?’ d’Adrià Guxens
El proper curt d'Adrià Guxens es podrà veure a la 1a Festa del Cinema català ‘Did You Like the Movie?’ d’Adrià Guxens

Aquest curtmetratge és obra del director Adrià Guxens i es va realitzar l’any 2013 als Estats Units. El curt explora el recurs de la meta ficció, ja que ens introdueix en un univers de pel·lícules dins de pel·lícules. En aquest sentit, Guxens s’endinsa en els límits entre la realitat i la ficció, que mai acaben de quedar clars del tot.

Aquesta va ser la primera experiència en la direcció de Guxens que havia començat els seus estudis en periodisme. Durant un Erasmus als Estats Units, va entrar en contacte amb el món del cinema i va fer un curs avançat de curtmetratges. Com a projecte final va rodar Did you like the movie? que pretén “ajuntar mini històries de diferents gèneres”, explica. “Tot i la limitació dels mitjans, es veu que està fet amb moltes ganes” i, aquestes ganes li van valdre més d’una nominació i premis com el del Trinity International Film Festival o el del Festival Internacional de Cinema de Tarragona, el Rec.

Des d’aleshores Guxens ha encaminat la seva vida i carrera professional cap al món del cinema i, actualment està estudiant a l’ESCAC. El seu proper porjecte es podrà veure durant la 1a Festa del Cinema CatalàBittersweet memories, un homenatge al cinema de Wong Kar Wai rodada imitant l’estil del visionari director de Hong Kong.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*