today-is-a-good-day

Ressaques antològiques de cine

- Advertisement -

És de manual, quan se surt de festa el més normal és tenir ressaca l’endemà. Ja sabeu, aquella sensació que tot continua donant voltes, que l’estómac et recorda les mil barreges alcohòliques de la nit anterior i el cap et fa mal com si algú estigués tocant la bateria dins seu. I per cap d’any ja se sap… És per això que ens ve de gust fer un repàs de les millors (o pitjors) ressaques de cine. Preparats?

L’any 2009 s’iniciava la saga The Hangover, un seguit de pel·lícules basades en les monumentals ressaques d’un grup d’amics que no recorden absolutament res de la nit anterior. Cadascuna amb la seva particular història però amb el mateix resultat, una ressaca de les gordes, dents arrancades, tatuatges, amics perduts, tigres al lavabo… riure assegurat.

- Advertisement -

- Advertisement -

Elisabeth Banks protagonitza aquesta comèdia on dóna vida a una presentadora de notícies de la televisió a qui està a punt de sortir-li l’oportunitat de feina de la seva vida. Però una nit de festa boja i massa alcohol faran que es llevi amb una gran ressaca, al llit d’un desconegut, sense mòbil ni diners. Tot un handicap per poder arribar a l’entrevista de feina.

No acostuma a ser recomanable barrejar negocis amb plaer i menys si estàs a punt de firmar un acord que et pot solucionar la vida. Però Vince Vaughm, Tom Wilkinson i Dave Franco no ho veuen així… durant un viatge de negocis per Europa passaran les nits més esbojarrades de les seves vides. El que havia de ser l’inici d’una gran empresa, acaba descarrilant de formes inimaginables.

Juntament amb l’any 2000 va arribar una de les pel·lícules més xorres de la història del cine, Due, Where’s my car? Un jove Ashton Kutcher i Seann William Scott protagonitzen aquesta comèdia juvenil que narra les peripècies de dos amics que després d’una nit de festa i amb una gran ressaca no recorden què ha passat en les últimes 24 hores. Per trobar el cotxe d’un dels dos, hauran de reconstruir la nit i anar seguint les pistes.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents