today-is-a-good-day

Ivan Massagué no serà el nou dolent de la saga Bond

- Advertisement -

Potser t’has llevat aquest matí tot sorprès perquè un actor català seria el nou enemic de James Bond… Doncs lamentem informa-te que ets una mica innocent! Com cada any el dia 28 de desembre a El cinèfil servim als lectors una petita dosi de mentides informatives… El que abans es deia innocentada i avui en dia es diuen fake news (que queda més guai).

- Advertisement -

A continuació us deixem la notícia íntegre per si teniu ganes de imaginar-vos com hagués estat el duel cinematogràfic Daniel Craig vs. Ivan Massagué… A nosaltres sens dubte ens hagués encantat veure-ho. Agraïm la col·laboració i el bon humor a Massagué en permetre’ns que fem servir les seves aptituds actorals per penjar una llufa informativa als nostres estimats lectors. Us prometem que la propera vegada que llegiu sobre ell seran notícies certes i molt interessants sobre els seus propers projectes a la petita i la gran pantalla.

Innocentada 2018

- Advertisement -

L’actor català Ivan Massagué serà l’enemic de Daniel Craig a l’últim film que l’actor britànic protagonitzarà com a Agent 007. Segons ha pogut saber El cinèfil per boca del propi Massagué, la productora Barbara Broccoli es va fixar en ell arran de la seva interpretació de la sèrie de TV3 Benvinguts a la família que forma part del catàleg de Netflix a nivell mundial des del passat estiu i que tornarà amb una segona temporada el dia 14 de gener.

“No puc negar que em va sobtar molt la trucada del Barbara Broccoli dient que tan ella com Daniel Craig admiraven molt la meva feina i em volien com a enemic de l’últim film que protagonitzarà Craig”. Massagué assegura que abans de tancar el contracte van voler veure la seva última pel·lícula L’any de la Plaga on l’actor barceloní interpreta un heroi poc convencional amb pinzellades humorístiques. “El meu paper com a Víctor Negro a L’any de la plaga va ser clau per la decisió final de la productora ja que el personatge que tenen en ment per la nova pel·li de James Bond té un punt de còmic”, assegura Massagué.

Un malson per a James Bond

Com és habitual en aquestes grans produccions hi ha molt de secretisme al voltant de l’argument de la nova aventura de 007 però això no ha impedit a Massagué donar-nos alguna pista sobre com serà el seu personatge. “Només puc dir que no és un dolent de l’estil Dr. No o Goldfinger. De fet, quan em van descriure el personatge el primer que em va venir al cap va ser el Joker de Heath Ledger però sense tant d’histrionisme ni maquillatge”. Tot apunta, doncs, a que l’última gran batalla de Daniel Craig serà conta una espècie de sociòpata/terrorista/idealista.

Després que el director Danny Boyle abandonés el projecte de Bond 25, el film serà dirigit per l’expert en sèries negres Cary Joji Fukunaga (True Detective, The Alienist). El guió altament secret però ja hi ha quatre personatge confirmats: Daniel Craig com a Agent 007, Ralph Finnes com a M, Ben Whishaw com a Q i ara Ivan Massagué com a malvat de la pel·lícula. El rodatge (que també és Top Secret) tindrà lloc al llarg del 2019 i no està previst que el film arribi a les pantalles d’arreu del món fins ben entrat el 2020.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents