Vince Gilligan prepara una pel·lícula de ‘Breaking Bad’ Vince Gilligan prepara una pel·lícula de ‘Breaking Bad’
Aaron Paul protagonitzarà la cinta agafant el relleu a Bryan Cranston Vince Gilligan prepara una pel·lícula de ‘Breaking Bad’

Vince Gilligan, el creador de la sèrie Breaking Bad i de la preqüela Better call Saul, està preparant una pel·lícula inspirada en la sèrie original de la qual ja en té escrit el guió i properament s’encarregaria de la direcció. Està confirmat que el projecte es durà a terme, el que encara es desconeix és si acabarà estrenant-se a les sales de cinema o per contra seria el canal AMC qui l’estrenés, ja que va emetre les anteriors ficcions pertanyents a aquest univers.

És probable que aquest mes comenci el rodatge a Nuevo Mèxico. Aaron Paul (Exodus o sèrie Westworld) agafa el relleu de Bryan Cranston (Trumbo o Godzilla) com a protagonista i repetirà el seu icònic paper. La trama se situarà en el moment en què Jesse és segrestat i acaba escapolint-se, així que haurà de trobar un camí per tal de ser lliure. Aquesta seria la hipòtesi inicial de l’argument, tot i que encara no s’ha confirmat oficialment.  

Al llarg de les cinc temporades que va durar Breaking Bad, a Jesse Pinkman no li van sortir gaire bé les coses i com a camell deixava molt a desitjar i va acabar perdent tot el que tenia. El film ajudaria a entendre millor el personatge i què se’n va fer després dels esdeveniments que van tenir lloc al final de la sèrie.

El projecte se l’està anomenant Greenbriar, però falta confirmar que es tracti del títol definitiu. Per altra banda, caldrà esperar a tenir més detalls per conèixer els personatges de la sèrie original que es podran deixar veure o si el mateix Walter White apareixerà d’alguna manera, tot i que possiblement hauria de ser a mode de flashbacks.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*