today-is-a-good-day

‘Mortal Engines’ la fantasia de Peter Jackson aterra a Netflix

- Advertisement -

El cineasta neozelandès que va triomfar amb la saga de The Lord of the Rings i la seva preqüela, The Hobbit, nascudes de la mà de J.R.R. Tolkien, va tornar món fantàstic el 2018 en un futur distòpic, amb tocs steampunk. Peter Jackson és productor i co-guionista del llargmetratge juntament amb Philippa Boyens i Fran Walsh. Mentre que Christian Rivers agafa les regnes de la direcció després de dur a terme els storyboards dels anteriors treballs de Jackson. L’elenc està format per Hugo Weaving (Cloud Atlas o Matrix), Robert Sheehan (Geostorm o Season of the Witch), Hera Hilmar (The Fifth Estate o An Ordinary Man), Stephen Lang (Don’t Breathe o Avatar) i Jihae (sèrie Mars o The Jade Pendant), entre d’altres. Aquest 4 de juliol aquesta cinta arriba a Netflix per a tots els que se la van perdre als cinemes fa ja 4 anys. 

- Advertisement -

Mortal Engines és el primer títol d’un total de quatre llibres que arribaran a les nostres pantalles pròximament. La producció està basada en la novel·la homònima de Philip Reeve, que situa l’acció en un món post-apocalíptic on regna la manca de recursos i la lluita per la supervivència. Els amants del gènere estan d’enhorabona, ja que compta amb referències a Mad Max, Waterworld i fins i tot a la saga de videojocs Final Fantasy.

- Advertisement -

La història se centra en milers d’anys després de la destrucció de la civilització per un cataclisme, la humanitat s’ha adaptat i conviu amb una nova forma de vida que ha sorgit. Ara, les grans ciutats es troben en moviment vagant per la Terra i atacant sense pietat als pobles més petits. Tom Natsworthy (Robert Sheehan), provinent de la classe baixa de Londres, haurà de lluitar per la seva vida després de trobar-se amb el perillós fugitiu Hester Shaw (Hera Hilmar). Dos personatges oposats, els camins dels quals mai haurien d’haver-se creuat, però hauran de crear una peculiar aliança destinada a canviar el curs del futur.  

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents