‘Anna and the apocalypse’: un musical de Nadal i zombis ‘Anna and the apocalypse’: un musical de Nadal i zombis
Aquest Nadal la novetat són els torrons de cervell ‘Anna and the apocalypse’: un musical de Nadal i zombis

Quan s’aproximen les festes de Nadal, els cinemes s’omplen de comèdies romàntiques, films d’animació i musicals amb esperit nadalenc. Aquest any arribarà una proposta que tot i seguir l’estela del gènere musical s’allunyarà una mica del que s’ha vist fins ara, ja que proposa un musical zombi. Ana y el Apocalipsis és un film dirigit per John McPhail que se situarà a la població de Little Haven, una petita localitat que es veurà ocupada per una horda de morts vivents que amenacen de xafar-los el Nadal. Aquí ens arribarà a les sales el dia 14 de desembre… Just a temps perquè els zombis mengin torrons de cervell.

La protagonista del film serà Ana, una jove que, al costat dels seus amics, haurà d’enfrontar-se a ninots de neu zombificats, adults embogits i adolescents desenfrenats. I enmig de tot aquest guirigall, encara hi haurà temps per números musicals. L’actriu Ella Hunt serà l’encarregada de donar vida a Ana i estarà acompanyada per Paul Kaye (Joc de trons) i Mark Benton, a part d’un seguit de noms per descobrir com Malcom Cumming, Ben Wiggins, Sarah Swire, Christopher Leveaux i Marli Siu.

Ana y el Apocalipsis està basada en un curtmetratge guanyador d’un BAFTA Zombie Musical, escrit i dirigit per Ryan McHenry. En aquest cas, la pel·lícula està coescrita per McHenry i Alan McDonald i, dirigida per John McPhail. El director explicava que “és una pel·lícula que parla de créixer, de deixar enrere l’institut i haver d’afrontar les responsabilitats adultes però també de lidiar amb el món que els teus pares t’han deixat”. Per la seva banda, Ella Hunt, afegia “després de llegir el guió, vaig veure molt clar que, tot i la bogeria d’aquest univers, Ana és un personatge molt autèntic, complex i amb el qual és fàcil empatitzar”.

L’estrena del film en el Fantastic Fest d’Austin va ser tot un èxit i va aconseguir elogis per part de la crítica i del públic. A part, també va endur-se el premi del Jurat a Millor Pel·lícula a la secció Midnight X-Treme del Festival de Sitges del 2017.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*