‘Spider-Man’ es passa a l’animació: into the spider-verse ‘Spider-Man’ es passa a l’animació: into the spider-verse
S'estrena als cinemes el 14 de setembre ‘Spider-Man’ es passa a l’animació: into the spider-verse

Fins al moment l’únic Spider-Man que hem vist a la gran pantalla ha estat el de Peter Parker, però no ha estat l’únic que s’ha posat la màscara aràcnida. A partir d’aquest desembre, Sony posarà al capdavant a Miles Morales, el qual serà el protagonista del film d’animació sota el títol Spider-Man: Into de Spider-Verse.

La nova pel·lícula no només marcarà el debut d’aquest personatge, ja que altres aràcnids també han estat confirmats, com és el cas de Spider-Ham, Spider-Gwen o Spider-Man Noir. Aquesta revelació ha estat possible gràcies a una fotografia publicada per Nerdist, a més, també s’han mostrat diversos uniformes del protagonista.

La història se centra en un univers paral·lel on Peter Parker ha mort i un jove de secundària anomenat Miles Morales és el nou Spider-Man. De cop, el líder mafiós Wilson Fisk (Kingpin) construeix el “Super Collisionador”, fet que portarà a una versió alternativa de Peter Parker que tractarà d’ensenyar a Miles com ser un millor heroi. Però no serà l’únic Spider-Man en entrar en aquest univers, ja que 4 versions alternes apareixeran i cercaran la manera de tornar al seu propi univers abans que tota la realitat quedi col·lapsada.

Per altra banda, s’ha confirmat que l’actor Nicolas Cage, doblarà a una de les múltiples versions de l’aràcnid dins l’animació. El personatge és la versió més fosca del súperheroi de Marvel, el qual prové de la Gran Depressió al voltant dels anys 30. Aquesta serà la segona ocasió en la qual l’oscaritzat actor participa donant la veu a un llargmetratge animat, ja que també interpreta Superman dins el film recentment estrenat Teen Titans Go! To the movies.

A més, també hi apareixeran les versions Ultimate dels malvats com Kingpin, Hobie Brown o Green Goblin, el qual és un dels grans enemics de Spidey i ja va aparèixer a la versió de Sam Raimi i l’adaptació del 2014: The Amazing Spider-Man 2.

La direcció recau sobre Bob Persichett, mentre que Peter Ramsey (Rise of the Guardians) és el co-director i Phil Lord juntament amb Chris Miller, responsables de The Lego Movie, han produït i escrit el film que arribarà a les pantalles el proper 21 de desembre. A continuació, es pot gaudir del tràiler de l’esperada nova adaptació dels còmics:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*