Torna la criatura més rondinaire del Nadal Torna la criatura més rondinaire del Nadal
'The Grinch' arribarà a les cartelleres el proper 30 de novembre Torna la criatura més rondinaire del Nadal

L’escriptor Theodor Seuss Geisel (Dr. Seuss) va crear als seus llibres infantils un personatge verd i pelut com a símbol d’anti-Nadal, el qual va anomenar Com el Grinch va robar el Nadal. Però aquest talentós escriptor i caricaturista nord-americà va marcar la vida de milions de nens també amb altres personatges destacats com The Lorax o The Cat in the Hat. The Grinch va ser escrit al 1957 i gràcies a l’èxit va arribar a fer-se un curt animat estrenat al 1966. I l’any 2000, Ron Howard (The Da Vinci Code o Willow) va dirigir una adaptació del llibre en imatge real amb en Jim Carrey (The Truman Show o The Mask) interpretant a l’ogre verd rondinaire.  

Cada any, al Nadal, els vilatans pertorben la seva pacífica soledat amb celebracions cada vegada més desmesurades, lluminoses i sorolloses. Quan els qui declaren que aquest any prepararan un Nadal el triple de gran, el Grinch s’adona que només hi ha una manera de recuperar la pau i el silenci: robar el Nadal. Per això, es fa passar pel Pare Noel durant la nit de Nadal i aconsegueix un ren molt peculiar per tirar del seu trineu. Per altra banda, una nena anomenada Cindy-Lou, planeja amb els seus amics atrapar el Pare Noel mentre reparteix els regals. Aconseguirà algun d’ells el seu objectiu?

El film està co-dirigit per Yarrow Cheney (Pets i curtmetratge Minions: Puppy) i Scott Mosier. La veu del protagonista serà la de Benedict Cumberbatch (sèrie Sherlock o Dr. Strange), a la versió original.

La cinta animada produïda per Illuminations Entertainment (Despicable Me, Hop, Minions, Sing o Pets) va recaptar gairebé 70 milions de dòlars als cinemes dels EUA a la seva estrena, esdevenint líder en taquilla per sobre de grans estrenes com Bohemian Rhapsody. La història és una divertida opció per a tota la família i serà una de les cintes més destacades del Nadal. Està previst que arribi a les nostres pantalles el proper 30 de novembre.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*