‘Superlópez’ surt del còmic ‘Superlópez’ surt del còmic
El 23 de novembre arriba a les pantalles ‘Superlópez’ surt del còmic

El mític personatge dels còmics de súperherois creat per Jan (Juan López Fernández) fa el salt a la gran pantalla. L’actor i humorista Dani Rovira (100 metros o Ocho apellidos vascos) es fica a la pell d’en Superlópez i ja llueix el característic uniforme i bigoti.

El film compta amb els guionistes Borja Cobeaga i Diego San José, autors de Ocho apellidos vascos i la seva seqüela, mentre que la direcció recau sobre Javier Ruiz Caldera (Anacleto: Agente Secreto o 3 Bodas de más). La resta de l’elenc el conformen Maribel Verdú (Abracadabra o El faro de las orcas), Julián López (Perdiendo el Norte o Que se mueran los feos) i Alexandra Jiménez (Kiki, el amor se hace o La brujas de Zugarramurdi), entre d’altres.

El rodatge va donar el tret de sortida a la ciutat de Barcelona l’estiu passat i posteriorment es van poder veure les primeres  imatges del protagonista al Camp Nou en companyia de futbolistes de renom. Pels qui no són lectors del còmic cal esmentar que aquest súperheroi patriòtic és un gran aficionat al futbol i seguidor del Parchelona. No es perd ni un sol partit del club contra el seu etern rival, el Fespañol.

Fa uns mesos va  finalitzar el rodatge i al passat Saló del Còmic es va poder gaudir del primer teaser tràiler. L’estrena del llargmetratge als cinemes tindrà lloc el 23 de novembre, però abans es va poder gaudir al Festival de Sitges en una premiere exclusiva, on els seus protagonistes la varen presentar. La primera d’elles és Ágata, la malvada, interpretada per l’actriu Maribel Verdú. A continuació, es pot veure a Julián López com a Jaime, un dels amics del protagonista. I per últim tenim la Luisa, la xicota d’en Superlópez interpretada per Alexandra Jiménez. 

Recentment, s’ha publicat un darrer tràiler on es poden veure en acció als seus protagonistes i anticipa el que es podrà gaudir a la pel·lícula:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*