‘Hache’, el nou thriller televisiu espanyol ‘Hache’, el nou thriller televisiu espanyol
La sèrie estarà protagonitzada per Adriana Ugarte i Javier Rey ‘Hache’, el nou thriller televisiu espanyol

És força evident que el cinema i les sèries espanyoles han trobat el seu talent en el thrillers. Productes com La isla mínima (2014), Que dios nos perdone (2016), Tarde para la ira (2016), Vis a vis (2015) o La casa de papel (2017) no han fet res més que demostrar el talent del país en aquest gènere. Ells també en són conscient i per tant explotaran el tema fins que els vagi donant suc. Recentment es va estrenar

Netflix Espanya està preparant una nova producció en forma de sèrie, Hache. La sèrie estarà protagonitzada per Adriana Ugarte (Julieta o El tiempo entre costures), i Javier Rey (Velvet o Fariña). La direcció recaurà sobre Verónica Fernández (Cuéntame o Velvet) i serà una història inspirada en un cas real. Hache explicarà la història d’una dona, l’Helena que ascendeix a la prefectura de tràfic d’heroina a la Barcelona dels anys 60. La sèrie estarà composta per 8 capítols de 60 minuts cada un.

Igual que la recentment estrenada La sombra de la ley (2018), Barcelona tornarà a ser l’escenari de l’acció, però no pas l’únic lloc de rodatge. Si La sombra de la ley va decidir gravar els exteriors de Barcelona a la comarca d’Osona (concretament a la colònia de Borgonyà), aquesta vegada és el torn de Manresa i Terrassa. Les dues ciutat de la Catalunya central s’han convertit en platós de cinema per aprofitar els encants que ofereixen els escenaris exteriors.

Irene Solanich

Irene Solanich Cap de redacció d'El cinèfil

Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*