Reinici de la saga ‘Millennium’ amb Claire Foy Reinici de la saga ‘Millennium’ amb Claire Foy
S'estrena el dia 9 a les nostres sales Reinici de la saga ‘Millennium’ amb Claire Foy

Una de les sagues literàries que ha aconseguit més vendes dels últims anys és Millennium, escrita per l’escriptor suec Stieg Larsson. Es van publicar després de la seva mort i David Lagercrantz està continuant la saga amb una nova trilogia. Es tracta d’una sèrie de novel·les de gènere detectivesc i protagonitzada per Lisbeth Salander i Mikael Blomkvist. L’any 2009 es va dur la saga a la gran pantalla amb Michael Nyqvist i Noomi Rapace al capdavant amb una producció sueca.

El 2011, va sortir la versió americana de la primera entrega Els homes que no estimaven les dones, dirigida per David Fincher i interpretada per Daniel Craig i Rooney Mara. El proper mes de novembre serà el torn de Millennium: El que no et mata et fa més fort, que es tracta de l’adaptació de la primera novel·la escrita per Lagercrantz i la continuació de la saga de Larsson.

El film no serà una seqüela del film de 2011, sinó que servirà com a reinici de la saga. Per aquest motiu, Fede Álvarez, encarregat de dirigir la pel·lícula no ha volgut heretar l’elenc anterior. Álvarez va explicar que per a ell una part fonamental del treball del director és escollir l’elenc i per això ha decidit treballar amb l’actriu Claire Foy (The Crown), en el paper de Lisbeth Salander i amb el suec Sverrir Gudnason per substituir a Daniel Graig.

En aquesta nova entrega, Salander i Blomkvist, hauran d’unir forces per enfrontar-se a un cas que portarà fantasmes del passat. Els dos protagonistes es veuran immersos en una xarxa d’espionatge, cibercriminals i polítics corruptes. El dia 9 s’estrena a les nostres sales.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*