Una rapsòdia bohèmia Una rapsòdia bohèmia
Els Criticutres debuten a 'El cinèfil' amb una crítica youtuber a pèl del film sobre Queen Una rapsòdia bohèmia

Estimats lectors, aquesta temporada 2018/2019 El cinèfil té un repte nou: obrir-se als continguts que no s’han de llegir. El que avui en dia es coneix com a vídeos de Youtubers. Ens ha dit un ocellet que el Wismichu els va dir que no per no sé què d’un entrepà i finalment ens han trobat a nosaltres… Potser no tenim tants seguidors, ni una cadira tunejada per jugar a videojocs però ens agrada molt el cine i som molt amics… I volem compartir amb vosaltres les nostres impressions sobre les estrenes de cine. I a més, fem les nostres crítiques en llengua catalana! Aquest novembre estrenem col·laboració amb El cinèfil amb l’objectiu de donar corda al català a la xarxa tot parlant de cinema. I per estrenar-nos hem anat al cine a veure Bohemian rhapsody. Aquesta és la nostra crítica.

Criticutres

Criticutres Crítiques a pèl del Jordi + Oriol + Adrià

Visionadors de súper-produccions cinematogràfiques a nivell usuari. Som tres amics que discutim sobre cinema, sovint amb més passió que criteri, fins que un dia vam decidir posar-nos davant d'una càmera i penjar-ho a YouTube. Hem viatjat pels meravellosos paratges de Rohan, pel mar del Carib, i ens hem atrevit a dormir a la perillosa Gotham. Ara, volem compartir el viatge amb tots vosaltres.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*