today-is-a-good-day

El creador de ‘Mad Men’ presenta ‘The Romanoff’

- Advertisement -

El creador de la ficció d’èxit Mad Men i guionista de Los Soprano, Matthew Weiner, presenten una nova sèrie sota el títol The Romanoff que serà estrenada mundialment el proper 12 d’octubre a través de la plataforma streaming Amazon Prime Video. En aquest projecte exercirà, de nou, com a productor, director i escriptor.

Es tracta d’una sèrie dramàtica que compta amb 8 capítols, els quals expliquen vuit històries individuals, contemporànies a diversos indrets del món sobre persones que creuen ser descendents del Tsar i la família imperials, els governants de Rússia fins a la revolució bolxevic al 1917.

- Advertisement -

- Advertisement -

El dia 12 d’octubre s’estrenaran els dos primers capítols: The Violet Hour, que està ambientat a París i protagonitzat per Aaron Eckhart (The Dark Knight); mentre que el segon, The Royal We, se centrarà en la intimitat d’un matrimoni que trenca la seva monotonia en deixar-se endur per la temptació. Els protagonistes són Corey Stoll (House of Cards) i Kathryn Hahn (Transparent). A la resta de capítols hi apareixeran noms com Isabelle Huppert, Christina Hendricks, Noah Wyle, Andrew Rannels o Amanda Peet, entre d’altres.

És la primera sèrie antològica amb periodicitat setmanal de la plataforma. Inicialment, estarà disponible en versió original en més de 200 països i territoris i a principis del 2019 en versió doblada. Sobre aquestes línies es pot veure el pòster oficial i, a continuació, el tràiler subtitulat:

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents