El creador de ‘Mad Men’ presenta ‘The Romanoff’ El creador de ‘Mad Men’ presenta ‘The Romanoff’
La sèrie s'estrena a Amazon Prime Video el 12 d'octubre El creador de ‘Mad Men’ presenta ‘The Romanoff’

El creador de la ficció d’èxit Mad Men i guionista de Los Soprano, Matthew Weiner, presenten una nova sèrie sota el títol The Romanoff que serà estrenada mundialment el proper 12 d’octubre a través de la plataforma streaming Amazon Prime Video. En aquest projecte exercirà, de nou, com a productor, director i escriptor.

Es tracta d’una sèrie dramàtica que compta amb 8 capítols, els quals expliquen vuit històries individuals, contemporànies a diversos indrets del món sobre persones que creuen ser descendents del Tsar i la família imperials, els governants de Rússia fins a la revolució bolxevic al 1917.

El dia 12 d’octubre s’estrenaran els dos primers capítols: The Violet Hour, que està ambientat a París i protagonitzat per Aaron Eckhart (The Dark Knight); mentre que el segon, The Royal We, se centrarà en la intimitat d’un matrimoni que trenca la seva monotonia en deixar-se endur per la temptació. Els protagonistes són Corey Stoll (House of Cards) i Kathryn Hahn (Transparent). A la resta de capítols hi apareixeran noms com Isabelle Huppert, Christina Hendricks, Noah Wyle, Andrew Rannels o Amanda Peet, entre d’altres.

És la primera sèrie antològica amb periodicitat setmanal de la plataforma. Inicialment, estarà disponible en versió original en més de 200 països i territoris i a principis del 2019 en versió doblada. Sobre aquestes línies es pot veure el pòster oficial i, a continuació, el tràiler subtitulat:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*