today-is-a-good-day

Nicolas Cage es desboca a ‘Mandy’

- Advertisement -

El Festival de Sundance va ser la primera parada del film Mandy, una història fosca, brutal i diferent que té com a protagonista Nicolas Cage i que va tenir molt bona acollida. El film ens presenta a una parella que viu allunyada de la societat, en una casa ubicada enmig de la tranquil·litat del bosc. Malauradament aquesta tranquil·litat es veu alterada quan el líder d’una secta intenta posseir el cos i l’ànima de la Mandy.

Mandy

- Advertisement -

A partir d’aquest moment, el món de la parella canvia radicalment i entren en una espiral surrealista de violència i venjança. Cage estarà acompanyat per Andrea Riseborough, que donarà vida a la seva parella i qui dona nom al títol del film. Per altra banda, com a líder de la secta hi trobarem Linus Roache. Tot plegat en una atmosfera acolorida, psicotròpica i amb dues parts ben diferenciades: plantejament + venjança.

- Advertisement -

Pel que fa a la direcció, es tracta del segon projecte del cineasta Panos Cosmatos, que ha trigat vuit anys a finalitzar el projecte. Destaca també el fet que la banda sonora és obra del compositor ja desaparegut, Jóhann Jóhannsson. Aquest film va ser un dels plats forts de la 51a edició del Festival de Sitges enguany on es va endur, a més, el premi al Millor Director. La presència de Nicolas Cage també va ser de les més memorables del darrers anys al certamen. Prepareu les crispetes… Per ara podeu veure el tràiler que mostra una estètica poc convencional, molta violència i un Nicolas Cage amb set de venjança.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents