XALA: castells i contingut local a la carta XALA: castells i contingut local a la carta
Tota la temporada castellera en HD per 2 euros al mes XALA: castells i contingut local a la carta

Aquest estiu ha nascut una nova plataforma de vídeo a la carta. Parlem de XALA un nou servei de la Xarxa Audiovisual Local que segons expliquen ells mateixos “té com a objectiu explorar unnou sistema de consum de continguts de vídeo i apropar-se a un públic a qui li agrada mirar continguts sigui on sigui, des de qualsevol dispositiu connectat a Internet i amb la millor qualitat”. XALA no produeix sèries però sí té una exclusiva que no tenen les altres plataformes: els castells.  

A banda de seguir en directe l’actualitat castellera en tres idiomes (català, castellà i anglès) la nova plataforma també té documentals en gran part relacionats amb la història de Catalunya. XALA és compatible amb dispositius Apple i Android i l’aplicació Chromecast per connectar-se a la televisió. El servei es pot provar gratuïtament durant 14 dies i si l’oferta convenç la subscripció té un preu de 1’99 euros cada mes. 

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*