today-is-a-good-day

XALA: castells i contingut local a la carta

- Advertisement -

Aquest estiu ha nascut una nova plataforma de vídeo a la carta. Parlem de XALA un nou servei de la Xarxa Audiovisual Local que segons expliquen ells mateixos “té com a objectiu explorar unnou sistema de consum de continguts de vídeo i apropar-se a un públic a qui li agrada mirar continguts sigui on sigui, des de qualsevol dispositiu connectat a Internet i amb la millor qualitat”. XALA no produeix sèries però sí té una exclusiva que no tenen les altres plataformes: els castells.  

- Advertisement -

A banda de seguir en directe l’actualitat castellera en tres idiomes (català, castellà i anglès) la nova plataforma també té documentals en gran part relacionats amb la història de Catalunya. XALA és compatible amb dispositius Apple i Android i l’aplicació Chromecast per connectar-se a la televisió. El servei es pot provar gratuïtament durant 14 dies i si l’oferta convenç la subscripció té un preu de 1’99 euros cada mes. 

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents