today-is-a-good-day

‘El Pacto’: l’òpera prima de David Victori

- Advertisement -

Dins la indústria cinematogràfica i sobretot en l’àmbit nacional, un dels noms que més està destacant en els últims temps és el del director català David Victori. Amb diversos curts a l’esquena com Reacción o La culpa, el manresà va guanyar el Festival Mundial de Curtmetratges de Youtube l’any 2012 i, aquest fet li va permetre crear Zero. Es tracta d’una web sèrie que es va poder veure a través de la plataforma de vídeos i que van produir Ridley Scott i Michael Fassbender.

El Pacto és el títol d’aquesta òpera prima la qual té com a protagonista Belén Rueda i està produïda per Sony Pictures, Ikiru Films, 4Cats Pictures i El Pacto La Película AIE. El rodatge es va allargar set setmanes i va tenir lloc a diferents localitzacions de Barcelona, va finalitzar fa poc. El film s’estrenarà el pròxim dia 17:

- Advertisement -

- Advertisement -

La pel·lícula parteix d’una premissa essencial: què estaries disposat a fer per evitar la mort d’un ésser estimat? A partir d’aquí transcórrer la trama que seguirà la Mònica, una dissenyadora de joies amb èxit, que veu com la seva vida trontolla quan la seva filla Clara entra en un coma profund i inexplicable, a causa d’una malaltia rara. Davant aquestes circumstàncies, els metges no veuen cap més solució que desconnectar la nena però abans d’aprovar aquesta dràstica decisió, la Mònica coneix una dona estranya que li diu que pot salvar la seva filla. Completament desesperada, accepta la proposta sense dubtar-ho. La dona li entrega una peculiar pedra que diu que té el poder de retornar la vida i, per sorpresa, funciona.

La Clara es recupera, però aleshores la Mònica descobreix el preu que ha de pagar: es tracta d’un pacte que ha fet amb la mort i, per la vida de la seva filla, ella n’haurà d’entregar dues. En un accident desafortunat de cotxe la Mònica acaba amb la vida de dues persones i l’aposta queda saldada. Malauradament la protagonista haurà de tornar-se a enfrontar a aquest dilema quan el seu marit mor després d’una baralla amb uns delinqüents. Consumida per la pena, la Mònica tornarà a valdre’s de la pedra per recuperar el seu marit i tornarà a tenir un deute amb la mort.

el-pacto

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents