Tornen els ‘Increïbles’ després de 14 anys Tornen els ‘Increïbles’ després de 14 anys
El nou film de Disney Pixar arribarà a les pantalles el 3 d'agost Tornen els ‘Increïbles’ després de 14 anys

L’empresa d’animació Disney i el seu estudi més famós, Pixar, sempre s’han caracteritzat per desenvolupar films aptes per a tota la família, que mostren valors més enllà de qualsevol pel·lícula infantil. Fa 14 anys es va estrenar The Incredibles, que va canviar la manera de veure els súperherois, combinant la sàtira amb l’acció, l’aventura, la comèdia i la vida familiar. El film va resultar guanyador de l’Oscar a millor pel·lícula d’animació i millors efectes sonors.

L’any 2014 es va anunciar una seqüela d’aquest film pendent d’estrenar-se aquí el 3 d’agost, tot i que a gran part del món ja ha arribat i ha esdevenint tot un èxit, ja que és la pel·lícula d’animació més taquillera de la història als EUA i acumula més de 500 milions de dòlars. Tot i que inicialment s’esperava l’estrena per al 2019, Disney va arribar a un acord per a avançar-la i, a més, estrenada a cinemes IMAX. Fa poc va arribar un darrer tràiler del que serà el retorn de la família amb poders, però enguany el protagonisme recaurà sobre el membre més jove, ja que fins ara no havia mostrat senyals de ser com la resta de la seva família. Al primer teaser que es va presentar, s’hi va poder veure en Jack-Jack Parr gatejant dins una habitació vermella i es topa amb el símbol de la franquícia al qual li llança una mirada amb raigs X. Enguany, es mostra més sobre el potencial del més menut de la casa, i els canvis que ha patit la família des de la darrera producció. A més, la família fantàstica arriba a les nostres pantalles també en llengua catalana! 

Brad Bird (Ratatouille o Tomorrowland) es posa de nou al capdavant de la direcció, mentre que John Walker (The Incredibles) i Nicole Grindle (curtmetratge de Sanjay’s Super Team) desenvolupen les tasques de producció juntament amb la productora associada de Toy Story.

La història s’iniciarà des del minut un just on va acabar el primer film i mostrarà en Bob Parr (Mr. Increïble) que es queda encarregat de cuidar el seu nadó Jack-Jack mentre l’Helen (noia elàstica) va a salvar el món a cavall de la seva motocicleta. Es tracta d’una transició difícil per a tots, però encara es complicarà més quan la família s’adona dels poders que té el nadó i la seva incapacitat per controlar-los. A més, hi apareixerà un nou malvat que planeja una conspiració brillant i perillosa.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*