today-is-a-good-day

La mainadera màgica torna aquest Nadal

- Advertisement -

Mary Poppins va ser un film musical de fantasia revolucionari ja que combinava actors reals amb seqüències animades. Produïda per Disney i estrenada al 1964 va arribar a recaptar més de 670 milions de dòlars (comptant la inflació) i va guanyar 5 Òscars, entre ells el de millor actriu i millor cançó. Desprès de més de 50 anys, la companyia del ratolí va anunciar una seqüela de la mainadera de més èxit sota el títol Mary Poppins Returns i que protagonitza Emily Blunt (Into the Woods, Sicario o Girl on the Train), guanyadora del Globus d’Or, i Lin-Manuel Miranda (musicals Hamilton i In the Heights), guanyador de premis Emmy, Grammy, Tony i Pulitzer.

- Advertisement -

L’actriu substitueix a Julie Andrews en el paper de la mainadera Poppins, però Miranda interpreta a un personatge nou, el fanaler Jack, que esdevé de les novel·les de la creadora del personatge, P. L. Travers.  La direcció corre a càrrec de Rob Marshall (Into the Woods, Annie, Chicago) i el guió ha estat escrit per David Magee, a més l’equip de producció serà el mateix que a Into the Woods. A més, conté nous temes musicals composats per Marc Shaiman i escrits per Scott Wittman.

- Advertisement -

Un altre que es va unir a l’elenc és el carismàtic britànic Colin Firth (Kingsman: The Secret Service o Magic in the Moonlight), que donarà vida a William Weatheral Wilkins, el president del banc on treballava el primogènit dels Banks. L’actor ja es va trobar amb mainaderes màgiques l’any 2005 quan va sortir junt amb Emma Thompson (Bridget Jones’ Baby o Saving Mr. Banks) al film Nanny McPhee (La Niñera Mágica). A més, Firth, ja treballa en la segona part de Kingsman: The Golden Circle i aviat s’estrenarà The Mercy de James Marsh.

A més, la guanyadora de l’Òscar, Meryl Streep (Suffragette o The Iron Lady), també té un paper on interpreta una cosina de Poppins. I el jove actor Ben Whishaw (Spectre o In the Heart of the Sea) faria el paper del fill dels Banks, en Michael.

ben-whishaw-mary-poppins

La trama transcorre uns anys desprès de l’original a Londres, durant la Gran Depressió (l’època a la qual es van escriure les 7  novel·les que inspiren el personatge), i els nens Jane i Michael Banks que cuidava la màgica Mary ja seran adults i juntament amb els 3 fills de Michael, rebran la visita de l’enigmàtica Mary Poppins, en un moment de pèrdua personal. Gràcies a les seves habilitats màgiques i amb la col·laboració del seu amic Jack, Poppins ajudarà a la família a recuperar l’alegria i la il·lusió que havien perdut. La pel·lícula s’estrena el dia 21 de desembre, avançant-se així a la data original prevista just pel dia de Nadal. 

Amb l’escusa del D23, Disney va presentar diverses novetats, entre les quals hi havia un primer teaser (o més aviat un clip animat) sobre la mainadera màgica, en el que es veia a la protagonista caracteritzada per a l’ocasió amb el seu peculiar paraigües en acció. I ara, uns quants mesos més tard, la companyia ha presentat un nou tràiler presentant al personatge i amb més detalls:

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents