‘Homecoming’: la nova sèrie d’Amazon amb Julia Roberts ‘Homecoming’: la nova sèrie d’Amazon amb Julia Roberts
El thiller psicològic té prevista l'estrena aquesta tardor a la plataforma streaming Amazon ‘Homecoming’: la nova sèrie d’Amazon amb Julia Roberts

La sèrie Homecoming està dirigida per Sam Esmail (Mr. Robot o Comet), el qual va rebre l’encàrrec de realitzar dues temporada de l’adaptació d’un exitós podcast de ficció homònim. Va ser l’estiu del passat any quan el projecte va rebre llum verda per a la seva producció dins la plataforma de vídeo streaming. El guió recau en els mateixos creadors del podcast, Eli Horowitz i Micah Bloomberg, juntament amb el mateix Esmail. Universal Cable Production (UCP) i Anomymous Content, productora de l’exitosa Mr. Robot, són les encarregades de produir el projecte.

La història se centrarà en Heidi Bergman, una investigadora secreta del govern que treballa al Homecoming Transitional Support Center, un organisme especialitzat a ajudar els soldats a tornar a la seva vida com a civils. La ficció es pot catalogar com a un thriller psicològic combinat amb el drama i els secrets governamentals.

L’actriu protagonista de Pretty Woman i Wonder, Julia Roberts, encapçala l’elenc de la nova proposta d’Amazon, on coincidirà de nou amb Dermot Mulroney (Stoker o The Wedding Date) després de la comèdia romàntica My Best Friend’s Wedding, també amb Bobby Cannavale (Vinyl o Ant-Man), Sissy Spacek (Carrie o The Help), Shea Whigham (Death Note o Kong: Skull Island), Sydney Tamiia Poitier (Death Proof o Nive Lives), Stephan James (Selma o Race), Jeremy Allen White (Shameless o Twelve) i Alex Karpovsky (Hail, Caesar! o Little Sister), entre d’altres.

Fins al moment es desconeix la data d’estrena, però es calcula que serà per aquesta tardor. Tot just s’acaben de fer públiques les primeres imatges de la sèrie on es veu Julia Roberts caracteritzada com a Bergman, i una altra compartint càmera amb Stephan James, el qual interpreta Walter Cruz, un soldat ansiós per passar pàgina i oblidar la guerra, a qui la professional tracta. Però, alguna cosa porta la Heidi a abandonar la seva feina i traslladar-se amb la seva mare per començar una nova vida. 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*