Més de 160 films a la 9a edició del Cerdanya Film Festival Més de 160 films a la 9a edició del Cerdanya Film Festival
Del 28 de juliol al 5 d'agost el cinema s'instal·la a Puigcerdà Més de 160 films a la 9a edició del Cerdanya Film Festival

El Festival Internacional de Cinema de la Cerdanya té programada la novena edició entre els dies 28 de juliol i 5 d’agost i ha fet pública la selecció final de films a concurs. El jurat del Festival ha seleccionat un total de 160 films a concurs, que es distribuiran finalment en 44 sessions de projecció.

Aquesta nova edició, segons el programa previst, comptarà amb 9 dies d’activitat, 35 sessions al Museu Cerdà de Puigcerdà, 4 sessions matinals al Parc dels Búnquers de Martinet i 5 sessions “On tour” (itinerants) en altres espais de la comarca. El total dels 160 films seleccionats es reparteix entre curtmetratges (138) i llargmetratges (22), ja siguin ficció (126), animació (17) i documental (17). També hi haurà activitats destinades al foment de la indústria audiovisual a la comarca i la seva explotació conjunta amb el sector turístic, tallers infantils (fes la teva pròpia claqueta de cinema!), el concurs paral·lel SMARTfilms (dins de la Setmana Universitària i en col·laboració amb la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà) i el tradicional Trivial-Vermut de cinema (per equips).

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival adherit a Catalunya Film Festivals i a Costa Brava – Girona Festivals, compta amb el suport de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Puigcerdà i està organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission. Les entrades, que són numerades, es poden reservar gratuïtament a www.cerdanyafilmfestival.cat i a través del portal Ticketea. Les inscripcions al concurs SMARTfilms es poden fer a través del web de l’Associació Universitària de Cerdanya (www.aucer.org).

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*