today-is-a-good-day

Hippies i nets inesperats a Formentera

- Advertisement -

L’actor Pau Durà debuta darrere la càmera després d’anys treballant-hi davant. El llargmetratge Formentera Lady, que formarà part de la Secció Oficial del Festival de Màlaga i s’estrenarà en sales aquest 29 de juny, serà doncs la seva òpera prima. Formentera Lady, comèdia dramàtica escrita i dirigida per Durà, relata la història d’un vell músic la vida hippie a Formentera es veu alterada amb l’arribada del seu nét de deu anys. La pel·lícula va tenir el seu primer contacte amb el públic al FIC-CAT a principis de juny amb presència del director i part de l’equip del llargmetratge.

El tema Formentera Lady, de l’àlbum de la cèlebre banda de rock progressiu King Crimson Islands (1971), és tot un himne de l’època en què Formentera es va convertir en un paradís hippie. D’aquí parteix la pel·lícula de Pau Durà, en la qual José Sacristán interpreta Samuel, un veterà músic hippie que va arribar a l’illa als anys setanta i es va quedar a viure, guanyant-se la vida tocant el banjo en un garito. Un dia rep la visita de la seva filla Anna (Nora Navas) i del seu nét Marc (Sandro Ballesteros). Desocupada des de fa temps, Anna ha acceptat un treball a França que l’obliga a anar-se’n sola. Després d’un primer rebuig, el vell hippy decideix fer-se càrrec del seu nét, emprenent un viatge que li farà transitar les ombres del seu paradís acompanyat d’altres singulars personatges; Toni (Jordi Sánchez), Greta (Pepa Juan) i Joan (Ferran Rañé). Un viatge crepuscular que serà, al seu torn, esperançador i iniciàtic.

- Advertisement -


Pau Durà (Alcoi, 1972) és conegut, sobretot, per la seva faceta interpretativa, actuant en sèries d’èxit com La zona, Merlí, o Plats bruts, o pel·lícules com No sé decir adiós o Tots volem el millor per a ella. Durà, però, ha realitzat diversos treballs com a director i guionista en quatre curtmetratges i la pel·lícula per a televisió Tocant el mar (2012). La productora catalana Fosca Films i la valenciana Sunrise Pictures produeixen la pel·lícula, en coproducció amb Good Machine Films AIE i La Perifèrica Produccions

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents