La sèrie d’en Nicolas Winding Refn arribarà a Amazon La sèrie d’en Nicolas Winding Refn arribarà a Amazon
'Too old to Die Young' és la aposta televisiva del director de 'Drive' La sèrie d’en Nicolas Winding Refn arribarà a Amazon

Un dels cineastes que sempre ens sorprèn és Nicolas Winding Refn, el qual ens ha portat joies com Drive o The Neon Demon, passant per films com Only God Forgives o Valhalla Rising, els quals han creat més controvèrsia, sobretot entre els seguidors i els detractors del cineasta. La clau del seu èxit resideix en la peculiar manera de narrar històries sota un festival de colors llampants combinades amb escenes agressives i plànols bastant lents, que delecten visualment a qualsevol, malgrat tot. Ara ens presenta la seva primera sèrie que formarà part del catàleg d’Amazon Prime a partir del proper any, amb data pendent de confirmar, sota el títol Too Old to Die Young.

La ficció se centra en els viatges existencials de diversos personatges que passen d’assassins a samurais a la ciutat de Los Ángeles. El protagonista és Martin, un policia que està de dol per la mort del seu company. Ell i l’assassí del seu company es troben atrapats en un salvatge drama que implica soldats de la yakuza, narcotraficants mexicans, la màfia russa i bandes de criminals adolescents; tot un còctel explosiu que tal com mostra el teaser tràiler promet imatges amb colors cridaners a l’estil del cineasta danès. Com a curiositat cal destacar que l’avançament inclou uns 200 fotogrames intercalats amb fragments de vídeos, acompanyats dels sintetitzadors del compositor Cliff Martinez (Traffic o Solaris), un dels seus col·laboradors habituals.

L’elenc està encapçalat per Miles Teller (Whiplash o War Dogs), Jena Malone (The Neon Demon o Nocturnal Animals), William Baldwin (Virus o Backdraft) o John Hawkes, entre d’altres. La sèrie comptarà amb 10 capítols els quals han estat dirigits íntegrament per Refn i els ha escrit en col·laboració amb Ed Brubaker (sèrie Westworld), el cèlebre guionista de còmics.

Les primeres fotografies d’aquest thriller dramàtic mostren un aire molt neo-noir, a l’estil de la trilogia Pusher, però amb l’essència més renovada de Winding Refn, ja que la primera entrega va estrenar-se al 1996, sent la seva òpera prima. També es pot apreciar una estètica propera a la de David Lynch a la versió de Twin Peaks de l’any passat, però amb el toc de neó característics.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*